Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Youtube partnershipo isirinkimas. Padekit!

Bolter

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3987 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi turiu 1367 subus ir 500 k video perziuru. Nusprendziau uzdirbti is to pinigu ir paskaitinejau internete, kad zmones is youtubes uzdirba didelius pinigus, tik tai prikolauso nuo youtube partnershipo ir kontrakto. Pats labai masciau apie Acifin, nes ten didelis CPM nuo 2-5 doleriu,tai reiskia kad jie duoda uz 1000 perziuru 2-5 dolerius ziurint koks kontraktas. O is mano perziuru tai gautusi mazdaug jei gauciau 3 dolcus tai gautusi apie 3000 LT. Neesu Lietuviu youtuberis man daug labiau patinka uzsienyje, bet atejau cia teirautis, gal yra kas cia geriau nusimano i koki cia man partnershipa reiktu prisijungti kad uzdirbciau kuo daugiau pinigu ir, kad ju partnershipas padetu kanalui - ji kazkiek reklamuotu ir t.t. Nenusimanaciu apie tai prasau nerasyti cia sukasi kalba apie pinigus ir t.t. Taigi kas esat gave pinigu is youtubes papasakokit kaip ten viskas vyksta placiau ir patarkit kaip man geriausia partnershipa. Mano chennelis: http://www.youtube.com/user/TheRelistic  Nekalbekit, kad as ten nieko neuzdirbsiu ir t.t. man reikia zinoti kiek uzdirbciau be to ar dasideda nuo sub pinigai ir like bet man atrodo ne tik perziuras parduodi, na tikiuosi is jusu pagalbos, gal is gautu pinigu is youtube nupirksiu jums steam zaidimuku. Kaip sakant pagalba uz pagalba dekui :)

P.S. Rasau ne Lietuviskom raidem nes windwosus persirasiau ir tingejau LT kalba isirasyti.

Redaguota , nario Bolter
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Kiek zinau uz senus video nieko negausi tik gausi uz naujus. O tas kaip tu sakai sub ir perziuros jos reikalingos jiems zinoti, kad matytu ar tikria apsimoka tau ta partner shipa duoti. Jai tu tarkim pasiemi partnershipa db ir kuri video reklamini juos tai tada ten kur tik jus reklama ir gauni tuos lt. Pagal mane tai taip turetu buti.

hnNP6wh.png

Nuoroda į komentarą

Kiek zinau uz senus video nieko negausi tik gausi uz naujus. O tas kaip tu sakai sub ir perziuros jos reikalingos jiems zinoti, kad matytu ar tikria apsimoka tau ta partner shipa duoti. Jai tu tarkim pasiemi partnershipa db ir kuri video reklamini juos tai tada ten kur tik jus reklama ir gauni tuos lt. Pagal mane tai taip turetu buti.

Gaila kad negausiu uz senas perziuras, bet man tos perziuros kaupiasi labai greitai :P

Nuoroda į komentarą

Per retai video keliami. Už senas negausi, tačiau gavęs partnershipą, galėsi tą video apmokestint. Ir jeigu taip sparčiai kyla ar kils, tai manau dar ne vieną baksą pasidarysi.

Plačiau: http://www.ytub.eu/pinigai-is-youtube/youtube-network-pasirinkimas/ (yra ir daugiau gerų straipsnių)

Redaguota , nario Xatew
Nuoroda į komentarą

Per retai video keliami. Už senas negausi, tačiau gavęs partnershipą, galėsi tą video apmokestint. Ir jeigu taip sparčiai kyla ar kils, tai manau dar ne vieną baksą pasidarysi.

Plačiau: http://www.ytub.eu/pinigai-is-youtube/youtube-network-pasirinkimas/ (yra ir daugiau gerų straipsnių)

Labai dekui :)

Nuoroda į komentarą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3987 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...