Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4581 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Nieko gero nemtau

žmogau čia tavo darbas po pertraukos, visur tas pats orandžinis tekstas, ant visų tavo darbų ir tu dar sakai mano nieko gero nors tai tik antras darbas?

http://www.part.lt/img/41f031c1080bc5650be0b63154ac7ea9960.png

be to jį padaryti ganėtinai lengvą....

SAMP dizainai labai daug reikalaują, kadangi reikia visokių navigacijų ir panašiai..

Redaguota , nario - SCarles

žmogau čia tavo darbas po pertraukos, visur tas pats orandžinis tekstas, ant visų tavo darbų ir tu dar sakai mano nieko gero nors tai tik antras darbas?

http://www.part.lt/img/41f031c1080bc5650be0b63154ac7ea9960.png

be to jį padaryti ganėtinai lengvą....

SAMP dizainai labai daug reikalaują, kadangi reikia visokių navigacijų ir panašiai..

As nieko nesakau :, tik sakau, akd ir man ir tau tobuleti reikia laaabai daug.

889c42769433afb005100efab362fc07943.png

Geriau nebūt kaip visi, o kažką tikro išmokt. - Justas Š. 

Nesuprantu aš jūsų, koks jum tolkas kelti šituos darbus, kad įvertintu kiti? savo darbus vertinkit patys, galvokit patys kas blogai ar ką, o čia įkele, visokie tipo "profai" rašo nk gero t.t ten taisyk tą taisyk aną, įkelet kita darbą ir jokio progreso nėra, o tiesiog bg pakeistas ir išdėstymas... Jūs patys konstruokit kaip jum gražu tą dizainą ir išeis geras darbas, o ne žiūrėkit kaip kiti daro ar vertina, o kai būsit profesionalai, tada ir kelkit savo tuos darbus, nes tada juos įvertins normaliai, o kad čia įvertina tie kurie nepieše išviso, tai tolko 0 :) jei tau gražus tavo padarytas dizainas, tai valio. :) Įdėk savo 100 dizainą, tada galima vertint kanors.

LVlife.lt

(redaguota)

kas čia per tragedija, backgrounde ten tie patternai perdidelis opacity, ir ant paveiksliuko tą pattern nutrink, headerio subtekstą pamažink. dabar ten tas Naujienas> DUK ir t.t irgi, jeigu darai daryk normaliai o ne viena mažesnė kita didesnė. Navigacija ten kažkur į apačią nukeliavus. ten tie Prisijungimai Registracija, nelygiai sudėjai tekstus, paskutinis Prisijungę tekstas aukščiau už pirmus du. Naujienų, panelių nėra, footeris normaliai gal. Ir atsiminkit kad dizainai iš teksto nesusidaro.. nevertinsiu nes nėra ko. P.S Pažiūrėk į pirmą ten tą navigaciją kur yra Pagrindinis ir t.t, pažiūrėk, kad pradžioje tarpo nėra, o gale tarpas paliktas, kodel?

Pagarbiai, Adomas.

Redaguota , nario Adomaz

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4581 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...