Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4149 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi parašyta pranešime dėl ko šita klaida galėjo įvykti: dėl sisteminės klaidos, dėl vieno iš draiverių ar kitos priežasties. Pasitikrink ar visi reikalingi draiveriai surašyti. Tai gali padaryti paspaudęs ant Kompiuterio piktogramos dešinį pelės mygtuką ir pasirinkęs Properties, bei pasirink Deivice Manager punktą, kuris yra kairėje meniu pusėje. Jeigu matai bent vieną šauktuką reiškiasi, kad trūksta tam tikrų draiverių, susirašęs draiverius gali perkrauti kompiuterį ir pamėginti iš naujo atnaujinti. :)

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

O dieve, ant mano kompiuterio spaudį dešinį pelės mygtuką ir spaudi Ypatybės, ne ant Shortcut nuorodos o ant normalios mano kompiuterio nuorodos, tuomet turėtų atsidaryti kaip įprastas Windows aplankalo langas su kompiuterio specifikacijomis ir kairėje pusėje turėtų būti ta Įrenginių ar prietaisų tvarkylė. :) 

8gHUMz7.png

O kaip atsinaujint driverius? :o:D

Eik į savo vaizdo plokštės gamintojų puslapį, pasirink savo kompiuterio modelį, jeigu tai laptopas. Taip pat operacinę sistemą, bitų versiją ir tau pareiks naujausią draiverių versiją. O jeigu ne laptopas, tai tiesiog ieškok pagal savo vaizdo plokštės modelį. Jeigu nemoki nei vieno iš mano išvardinto būdo tai gali pasinaudoti programa, kuri už tave suras trūkstamus draiverius, bei juos suras, o tau teliks paspausti instaliacijos mygtuką.

Siųstishttp://www.failai.lt/u2z4a3eq494g/Driver_Genius_Professional_Edition_v10.0.0.761.rar.htm

8gHUMz7.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4149 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...