Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

FreeLancer


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5022 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

FreeLancer - tai žaidimas kuriame skraidote po kosmosą ir stengiatės taip sakant išgyvent. Yra 2 darbai: 1 vykdyti misijas (jeigu vykdysi kokių policininkų misijas tai tau policininkų priešai taps tavo priešais), 2 pardavinėti daiktus (geriau neieškoti problemų su krovininiu nebent ginyba labai didelė ir žinai, kad pralysi pro tą vietą sveikas ;D), t.y. nusiperki vienoje planetoje ar bazėje pigiau ir susiradęs parduodi kitoje brangiau. Taip pat yra ir kelių tipų laivai tai: krovininis, lengvas kovinis ir sunkiai apginkluotas kovinis laivas. Ten galime rasti visokių kosmoso piratų, policininkų ir pan. jeigu užpulsi kokią bazę tai tave puls ne tik bazė, bet ir netoli esantys jų draugai. Taip pat galima jį žaisti per internetą su draugais ir NPC kartu. Kosmosas sudarytas iš daugybė sistemų - jas apskrist užtruktų kokias 5h tai tikrai (jeigu tau nieko blogo nenutiktų). Galima turėti klanus ir t.t. Pats asmeniškai esu lošęs kažkokiam vokiečių serveryje nes 1 minusas ten dar reikia parsisiųsti kokią modifikaciją ar panašiai, kad veiktų tad taip lengvai nerasit serverių teks googlėje ieškot.

Žaidimo valdymas gan lengvokas tik kol pagausit priešą gali užtrukt :lol:

P.S. auksinė taisyklė: užsirovęs taip greit nepaspruksi tiek internete (ypač internete), tiek single playeryje :D

YouTube Traileris: [youtubecom]

[/youtubecom]

Jeigu reiktų vertinti žaidimą duočiau 8: nes mažai yra ką veikti ir po 1 mėn. visiškai atsibosta. (turiu omenyje internet nes single player nesu viso perėjęs ir nežinau žaidimo laiko ;) )

Žaidimui pilnai užtenka:

1GHz ir daugiau

256mb of ram ir daugiau

2gb hardware

Sorriukas už tokį lievą aprašymą - 1 kart rašau (turiu omenyje žaidimo aprašymą). :lol:

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 7 mėnesių...
  • Parašė po 10 mėnesių...
  • Parašė po 1 mėnesio...
  • Parašė po 4 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5022 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...