Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4589 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

dNkVrb7.png

Haaaaaay, šiandien - aš, tu, jį, jis, mes ir kiti su gerą nuotaiką tikrai :) Taigi šia temą kuriu nenorėdamas daug pletkavoti ar beprasmiškai rašyti kažko, o tiesiog pasveikinti jūs visus su šiomis nuostabiomis šventėmis, kurios būna tik vieną kartą į metus, bet jos pačios įdomiausios.

Trumpas sveikinimas jums: Tegul Kalėdų angelas atneša ramybę ne tik į Tavo namus, bet ir į Tavo širdį. Tegul kitais metais išsipildo truputį daugiau nei Tu nori... Su šventėmis jūs visus! :)

Na, o kol turiu laisvo laiko padiskuotuokime apie dovanas. Taigi ar vertinate dovanas dar? Ar labiau pasibūvima su šeimą, giminaičiais?
Man tai nebelavai ir svarbios tos dovanos, man dabar daug prasmingiau laiką praleisti šiltai su šeimą, giminėmis, draugė, draugais. Dovanų nieko neprašiau, bet aišku kaip tėvai rūpinasi manimi, mylį mane (čia jau aišku) - gavau naujas ausinės, bei 200Lt. Tėvams padovanojau - mamai: "kosmetikos" didėlį rinkinį (vertė nemaža). Tėčiui: automobilio priežiūros rinkinį. Bei abiems tėvams po puodelį su užrašais, bei manąją nuotrauką (užrašai buvo Tėčiui / Mamai) :) Iš draugės gavau dovanų - daug saldainių (ne lietuviški), maikė su mūsų abiejų nuotrauką (pasidalinčiau nuotraukykė, bet nenoriu draugės viešinti...) - iš kitų giminių ar ką gausiu, dar nežinau, nes dar nebuvau nuvykęs. Draugei padovanojau - didėlį meškiną, bei porą šokoladų. Dovanų vertės nesakysiu, bet galiu pasakyti, kad išties nemažai. Bet, tą vertė nei kiek nėra svarbi, svarbu turėti tiek pinigų, nes mylimiems žmonėms, nėra gaila tų pinigų. ;)

BŪKIME DRAUGIŠKI BENT PER ŠVENTĖS
ssS23ep.gif

LINKSMŲ ŠVENČIŲ JUMS LINKI Lukas

http://www.youtube.com/watch?v=76K5UOIEHZI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4589 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...