Peršokti į turinį

SA:MP megėjams.


siLeNN

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4955 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

darau išvadas man labai reikia Counter-Strike 1.6 STEAM account'o.Todėl aš jums galiu įteikti už jį labai gerą atlygį tai yra SA:MP serverio GameMode.Kitaip sakant visas scriptas,kurio dėka jūs galėsit paleisti serverį(savo).Nu ką aš čia šneku,tie SA:MP scripteriai patys turėtų žinoti. :)

Tai vat aprašymas apie tą GM:

viskas valdoma gui lentelem,gali tureti kiek nori masinu,darbai unikalus,ispudingai viskas sumappinta,seimas,prezidentas,admin,vip,superadmin sistemos,drift,drag trasos,naujausi eventai pavyzdiui kaip : stiklo eventas,kiekvienas turi papildomus namus kuriuos gali isigyti uz LT (real) su atsidaranciu garazu,serve yra anti-cytai nerasi nei vieno s0beit'o jei taip gausis kad cytins,praleks su s0beitu ilgiau nei 2sekundes bus automatiskai susprogdintas,o servo adminams tai bus pranesta,yra ginklu licenzijos niekas negali tureti ginklu be ju licenzijos jei ir pasidarytu per s0beit,iskart servas jam atimtu,adminai gali parasyti /cytai ir pamatys kas serve praleke su s0beit arba turejo gunus.virs galvos matosi textas,adminai turi atskiras masinas,per miesta vazineja npc botai kurie veza visus kur nori ilipi ir pasirenki,paprastas ir labai naudingas gm. kuris vertas tikrai daugiau nei steam'o reik nepatingeti ir parduoti,taciau as laiko neturiu dekui uz demesi,rasyk jei nori. :)

susidomėjote ? rašykit į skype - silenn1998

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4955 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...