Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4592 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki forumo nariai, svečiai. Taigi paskutinkiu metu man nėra kas veikti, tad nusprendžiau padėti kitiems. Tai yra padėti su Web ir GFX darbais. (Galiu prisijungti į projektą)

Siek tiek apie manę:
Esu Nykolas, man yra 14 metų, SA:MP'ą žaidžių nuo 9 metų. Esu daug patiręs, bei per daug perejęs. Šiaip esu draugiškas, linksmas sukalbamas žmogus, nebijantis darbo..

Apie Web'inimą:

web'inu +/- 2 metus. IPB moku beveik viską, sukelt sistemas, kurt temas, tvarkyti forumo bug'us ir pnš. Esu dalyvavęs gan nemažai projektų, gal populiaresnis projektas kuriam dariau forumą tai nLife.LT, dar esu padejas begale daugiau projektų, bet jie nebuvo tokie ir populiarus, maždaug 10-20 žaidėjų.

GFX'inima:
GFX užsiimu apie 2 mėnesius, žinau jog tai nėra perdaugiausia, tačiau galiu jum garantuoti, jog per tą laiką išties išmokau gan daug, kurti parašus, avatarus, logo, pristatymo lapus.

Mano kontaktai:

Skype: ipb.nykolasn arba tiesiog savo kontaktus palykit čia :)

P.S. atsiprašau už klaidas, šiek tiek skubėjau, kai turėsiu daugiau laiko ištaisysiu ;)

Redaguota , nario AproXimus

Gerbiamiausiu žmonių sąrašas:

Valdas, Justas Š, Gintaras (tikrai verti rep_up.png)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HVMAv_dT8FE

(redaguota)

:lol: Tai jeigu moki, kam reikia kitų prašyti, kad padarytu? :) Tai rodyk, savo pavyzdžius.

jai nori pavyzdžių galiu parodyt :) O šito aš turiu dar nuo senu, senu laiku ... Vis nepasikeičiu :D

Redaguota , nario AproXimus

Gerbiamiausiu žmonių sąrašas:

Valdas, Justas Š, Gintaras (tikrai verti rep_up.png)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HVMAv_dT8FE

(redaguota)

Va ko aš nemoku ;) Su dizainu kodavimu, piešimu dar žalias, tik mokinuosi, nes pradžiai norėjau išmokti, bei įsitvirtinti pagrindus ;)

Pagrindai įdiegti paneles ir visą kitą mėšlą...Tu pirmą html sukoduok paprastą dizainą tada eik ant IPB... pagrinde tu, pilstymas iš tuščio į kiaurą tokios paslaugos...

Čia ne aš dariau :D

Pats moki, kitų prašai, manau, tragiškiau darai negu logotipas tavo dabartinis...

Trys žodžiai APG-AIL-ĖTINA

Redaguota , nario Elvomaksa
(redaguota)

Va ko aš nemoku ;) Su dizainu kodavimu, piešimu dar žalias, tik mokinuosi, nes pradžiai norėjau išmokti, bei įsitvirtinti pagrindus ;)

Na tai tikrai neviska moki, ten paneles ir pluginus instalint nera kas, betkas gali ismokt, taciau paneliu editinimo, bei kodavimo nebetkas

Na sekmes:)

Redaguota , nario 24studio.lt - Admin

Hello, U WOT M8?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4592 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...