Peršokti į turinį

Pristatau | Freak_Decarlo.


Vip

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3616 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

 


Pristatau | Freak_Decarlo (ScreamZ)


 


Sveiki . Mano tikras vardas Rytis man yra 14 metų. Esu iš vilniaus. Mėgstu bendrauti bei žaisti sampą. Reliame gyvenime sportuoju, būnu su draugais , mėgstu nuvažiuoti į miestą. Tai pat mėgstu veiksmo žaidimus man SA:MP gali būti laisvai kaip veiksmo žaidimas. Filmus mėgstu įvairius labiausiai man patinka žiurėti siaubo filmus tikrai įdomus ir nežinia kas bus. Turiu sesę. Mano gyvenimo tikslas pasiekti kažko daugiau gyvenime bei susirasti antrają pusę su kuria galėčiau bendrauti. Privalumų turiu tikrai nemažai , bet jų neatskleisiu. SA:MP lošiu 3 jeigu nedaugiau metus. Lankiau ankščiau krepšini , bet mečiau kitais metais pirksiu naują aprangą bei batus ir pradėsiu vėl lankyti nes per vasarą labai sutobulėjau paaugau bei pradėjau kiaurus mėtyti iš tritaškio . Neseniai žaidėm krepšini ir rezultatas buvo 35:38. Ir liko 3 sekundės man išmetė kamuolį buvau laisvas prie tritaškio zonos mečiau ir žiuriu nelabai kaip skrenda , o poto žiuriu kiauras ir išplėšiau pratesimą. Nuotrauką ikelsiu po kelių dienų smile.png


 


SA:MP istorija :


 


Viskas buvo ramiai. Tuo metu buvau Dyleris tai pat su manim buvo ir Efka_Mason. Poto pamatėme mentus ir jie mus pradėjo gaudyti mes ramiai ir normaliai važiavom , bet jie mus surakino. Gerai poto ramus buvom atrakino ir mes pakėlėm rankas ir buvom atrakinti . Mentai man sudėjo visas STAR ir sako nu ką dyleriuk važiuosim į kaleima o poto mintyse galvoju (Svajok toliau) O mes buvom atrakinti ir sudarėm plana per racija. Sakiau aš jam tu G aš greitai už vairo. Nu ką viskas suveikė ir mes pabėgom , bet tada aš buvau su 115 STAR.


 


Gyvenimo istorija. :


 


Viena diena ėjau sau su drauge po miesta ir kažkokie duhai prisikabino man tai nepatiko ir jie pradėjo prie jos lysti . Tai sakau aš jiems - Lyskit prie manęs. Žiuriu prišoko prie manęs BAMT man į veidą paleido viena iš kumščių ir aišku kaip kievienam skauda tai ir man skaudėjo. Bet aš nepasidaviau vienam kirtau į galva tas žiuriu nukrito , o tas kitas sako - Seni gal nereikia susitarsim ?  Ir aš jam viena į veidą poto žiuriu iš po kampo parvaro mentai aišku aš ramus buvau manę supakavo aišku ir mano merginą . Tada važiavom į policijos zona. Nu galvoju prisidirbau. Poto paskambino tėvams atvarė mano tėvas o mano mergina buvo visą išsigandus tai tėtis manę paemė man nieko nebuvo išdėsčiau kaip viskas įvyko. 


 


Ačiū kas skaitėt. Netrinkit , man labiau taip patinka smile.png


Redaguota , nario ScreamZ
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 4 savaičių...
  • Parašė po 3 savaičių...
  • Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 2 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3616 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...