Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4591 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi užsimaniau nusipirkti petardų iš dinamono, kadangi atradau jų puslapį facebook'e, tai pamaniau, tikrai pavyks normaliai nusipirkti, bet pakvietęs aš jį skype ir pradėjas kalbėti, pradėjo labai grūbiai elgtis ir net dingo noras pirkti jų...

[14:08:57] yolo.: Esate?
[17:39:38] -        PETARDOS DINAMONAS: Ne
[17:44:24] yolo.: atrašyt galit ar ne????
[17:45:04] yolo.: Kaip man nusipirkti petardų, kai jūs net neatrašote? :DDDDDDDD
[17:52:32] -        PETARDOS DINAMONAS: Vakarais tik atrasineju
[17:52:43] yolo.: Tai kas dabar dieną?
[17:59:33] -        PETARDOS DINAMONAS: ka?
[17:59:37] -        PETARDOS DINAMONAS: tau viskas gerai?
[18:00:06] yolo.: Taip man viskas labai gerai, bet man atrodo tau labai prastai su galvą, tos petardos tiesiogk kenkia tavo sveikatai ir netik...
[18:40:50] -        PETARDOS DINAMONAS: spruk
[18:47:23] yo.: Nesvarbu, sprunku. Praradai vieną klientą, su tokių savo elgesiu ne vieną prarasi tikrai. :)

facebook puslapis: https://www.facebook.com/pages/Petardos-Dinamonas/451046841601441?fref=ts

bei, galbūt galite kas pasiūlyti iš kur galima nusipirkti patikimai petardų? :)

(redaguota)

Nemokį su juo bendrauti, aš už 1000lt sugebėjau iš jo nusipirkti. tad apie šh..

Aha, gerai kad ne už 2000 :D

O jei kalbant apie temą, tai nesuprantu koks skirtumas jo mandagumas? Jo reikalas čia... Žmonės perka, niekas nesiskundžia, o tu čia vienas nemanau kad kažkam rūpi. Bėja, parašei vieną žinutę, ir vsio, lauki. O ne parašai vieną, minutę neatrašo, jau rašai kitą... Gi nėra visi žmonės tokie nolaiferiai, kaip dauguma jūsų... :/

Redaguota , nario Rockis

giphy.gif

(redaguota)

Aha, gerai kad ne už 2000 :D

O jei kalbant apie temą, tai nesuprantu koks skirtumas jo mandagumas? Jo reikalas čia... Žmonės perka, niekas nesiskundžia, o tu čia vienas nemanau kad kažkam rūpi. Bėja, parašei vieną žinutę, ir vsio, lauki. O ne parašai vieną, minutę neatrašo, jau rašai kitą... Gi nėra visi žmonės tokie nolaiferiai, kaip dauguma jūsų... :/

Neesu aš ir koks nolaiferis, sportuoju sportą namų sąlygomis, einu prie turniko, pabėgioju, tai nemanau, kad esu koks nolaiferis. Tiesiog kai būnų prie pc parašai ir kai atrašo, labai nemandagiai elgiasi, matai kaip esu išauklėtas tinkamai iš mandagios šeimos, tai toks jo bendravimas man nekažka... :)

Redaguota , nario PirateEatingChildren

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4591 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...