Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4567 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nesuprantu kam ant jo taip stumti? Aš nesikalausau jo, ir neasu jo fanas, bet kam taip stumti, tegul jis daro kas jam patinką, išaukit iš to amžiaus kad tik stumti ir stumti ant visų, neveltui Lietuva, kubiliaus šalis.

Bet pripažinsiu tai kad jis pyderiškai atrodo.

Jo, aš irgi taip galvoju

Juokauju, aišku

CousinsTV

Tutorials • Gaming • More...

Nesuprantu kam ant jo taip stumti? Aš nesikalausau jo, ir neasu jo fanas, bet kam taip stumti, tegul jis daro kas jam patinką, išaukit iš to amžiaus kad tik stumti ir stumti ant visų, neveltui Lietuva, kubiliaus šalis.

Pritariu jeigu varo ant to J.B. tai čj juos sudauže ir palyko plikus... Nesuprantu kam varot ant J.B man tai atrodo kad jus sudauže ir palyko prie kokio kelmo ir dabar stumiat nes jus sudauže nes taip iš oro tai ir ant jūsų galima iš oro stumti užaukit pagaliau eikit į kiema...

(redaguota)

Asilai, tik stumti ir stumti ant visų, clev gera paraša buvo užsirašes, lietuviškam forume visi stums koks tu durnas, o angliškas visi bandys padėti.. Jai esi *Myliu SuperGames.lt*, tai geriau patylėk, nes dar kasnors užmuš..

Narys įspėtas už šį pranešimą:- Forume reikia nesikeikti, gerbti kitus forumo narius bei administraciją ir jų nuomonę, neįžeidinėti ir negrasinti, savo nuomonę pateikti aiškiai, suprantamai ir civilizuotai.

Redaguota , nario Bebras

Dėl to ir stumiam, nes jis kaip *Myliu SuperGames.lt* atrodo ir dar traumuoja mažas mergaites su savo nesąmoningom dainom.

Pritariu jeigu varo ant to J.B. tai čj juos sudauže ir palyko plikus... Nesuprantu kam varot ant J.B man tai atrodo kad jus sudauže ir palyko prie kokio kelmo ir dabar stumiat nes jus sudauže nes taip iš oro tai ir ant jūsų galima iš oro stumti užaukit pagaliau eikit į kiema...

Taip ir nesupratau, kad ką sudaužė?

Asilai, tik stumti ir stumti ant visų, clev gera paraša buvo užsirašes, lietuviškam forume visi stums koks tu durnas, o angliškas visi bandys padėti.. Jai esi *Myliu SuperGames.lt*, tai geriau patylėk, nes dar kasnors užmuš..

Narys įspėtas už šį pranešimą:- Forume reikia nesikeikti, gerbti kitus forumo narius bei administraciją ir jų nuomonę, neįžeidinėti ir negrasinti, savo nuomonę pateikti aiškiai, suprantamai ir civilizuotai.

Ha, niekas nestumia jeigu normalus žmogus. Jeigu ne - žinoma stums.

Blemba, nesitikėjau kad už laido bus tiek daug riterių.

O taip, mes visi riteriai. Tik dar nežinai kas mes esame realybėje. Kaip supratau tu tuo pasakymu norėjai pasakyti, kad realybėje mums galėtum duot į galvą už įžeidimus. Think again.

Va gerai pasakiai kiti užsiprenumerave ir nemoka nusiimti prenumerata ir verkia byberis gaidys gejus saves čj veidrodi patys nemato ;D

Matom, todėl ir vadinam jį pydaru.

Galiu papluoti kad Lietuvių forume sutikau vienoje temoje dar du protingus žmones rocki ir puferi.

Ne visai, šiuo atveju protingumo nusakyti negalima. Tiesiog tolerancijos lygi :)

50% procentų turi tokią problemą , o kiti 50% pavydi :) Ir poto visi už tiesą pyksta kaip pasakai. Tai nėra apie ką net kalbėti, ir bereikalo nervų gadintis :)

Na aš nepatenku nei į tuos, nei į tuos. O jo vis vien nemėgstu. O žinai dėl ko? Todėl, kad graudu pasidaro, kai pamatai jo fanes kurios pjaustosi, dėl to, kad kažkas pasakė, kad byberis *Neturiu galvos*. Todėl aš jo ir nemėgstu, nes mergaites iki to privedė. Žinoma, aš savo mėgstama atlikėja taip pat ginčiau, bet tikrai dėl jo nesipjaustyčiau. Tiesiog kam jis nepatinka, tam nepatinka. What ever. Nekreipiu į tai dėmesio.

76561198082478871.png

Su manim galite susisiekti discord'e (discord tag: nJoy.#1654) arba steam'e (https://steamcommunity.com/id/inspect1997)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4567 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...