Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4165 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

-- Sveiki,taigi išaugau iš to žaidimų laiko ir pabodo kažką vis grainti ir nusprendžiau savo visus investuotus į žaidimus pinigus atgauti tikrai negalvoju,kad visus atgausiu,bet.... Pabandyti verta. Pirmiausia bandysiu išparduoti savo visus sarg.lt acc jų turiu trijus į juos tikrai sukišta nemažai pinigų taigi čia aprašyšiu vieną vidutinioką kaip sakant:

-- Apie 130k xp.
-- 10mln Pinigų.
-- Į mašinas nesigilinam nes neprisimenu ;DD
-- Verslas 860/min.
-- Vip dar galioja apie 20d.
-- Buvęs III lvl Admin apie 3mėnesius.
-- Darbų xp tai tik reporterio yra kažkiek.
-- Bano tikrai nesu gavęs kaip kiti mano,bet tikiuosi čia tokių pirkėjų neatsiras kurie mano,kad aš apgavikas.

Dėl SS ir kainos kreiptis skype: Dom.as2, Ir pasikartosiu tikrai nelaukiu apgavikų jei bandysit apgaut tikrai sulauksit blogų pasekmių nesu toks kai apgauna mane ir aš nieko nedarau to tikrai nebus. (Su rimtu pirkėju galiu eiti ir pirmas) Sekmės:)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4165 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...