Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

IPB slenkanti reklama


Nostro

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3468 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts


<div class="ipsSideBlock clearfix __xX20reklamos20plotas">

<h3>Slenkanti reklama</h3>

<div class="_sbcollapsable">

<marquee behavior="scroll" direction="left" onmouseover="this.stop();" onmouseout="this.start();">

<a target="_blank" href="http://www.tst.lt"><img src="http://www.part.lt/img/c419b4ca3b329eedb8ae0bb2fac80e64482.gif" alt="" style="border: 0px solid ; width: 468px; height: 60px;"></img></a>

</marquee><br><br>

</div>

</div>

 

  • Teigiamai 4
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

<div class="ipsSideBlock clearfix __xX20reklamos20plotas">
<h3>Slenkanti reklama</h3>
<div class="_sbcollapsable">
<marquee behavior="scroll" direction="left" onmouseover="this.stop();" onmouseout="this.start();">
<a target="_blank" href="http://www.tst.lt"><img src="http://www.part.lt/img/c419b4ca3b329eedb8ae0bb2fac80e64482.gif" alt="" style="border: 0px solid ; width: 468px; height: 60px;"></img></a>
</marquee><br><br>
</div>
</div>
 

O nafik tu sukuri panelę, jei jam reikia tik pačio slinkimo kodo? Think please.

 

 

Užtenka tik tokio

<marquee>
TAVO IMG AOR SAME
</marquee>

Jo, o paskui, eina į begalybę tas marquee? :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

<div class="ipsSideBlock clearfix __xX20reklamos20plotas">
<h3>Slenkanti reklama</h3>
<div class="_sbcollapsable">
<marquee behavior="scroll" direction="left" onmouseover="this.stop();" onmouseout="this.start();">
<a target="_blank" href="http://www.tst.lt"><img src="http://www.part.lt/img/c419b4ca3b329eedb8ae0bb2fac80e64482.gif" alt="" style="border: 0px solid ; width: 468px; height: 60px;"></img></a>
</marquee><br><br>
</div>
</div>
 

Šitą kodą į ad core įsidėk prie "Override Header Code"

  • Teigiamai 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Čia kažkur reikia eit skin'e į topic failus ir ten įterpinėt ?

Ne. Taip pat reikia per ad core tik prie "Topic View" įsidėjus kurioj vietoj nori,kad rodytu. Kodą įdėjęs pasižiūrėk kur tau geriau ir viskas :) 

  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3468 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Å iame puslapyje narÅ¡o:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiÅ«rinčių šį forumą.


×
×
  • Sukurti naują...