Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4605 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

Man pawno meta errorą, ir niekaip nesugalvoju kaip jį ištaisyt.

Jaučiu, kad kodas parašytas ne pagal mano modifikacijos pavyzdį, dėl to ir meta errorą. Tačiau prašau jūsų pagalbos:

Eilutė, kurioje meta errorą:

wangcars = CreatePlayerObject(playerid, ID,x, y, z,   0.00, 0.00, 0.00);

Čia pakeičiau koordinates, kad nebūtų smalsių kopijuotojų.

Štai erroras:

C:\Users\Erass\jei office kosetu\Gmas.pwn(6149) : error 010: invalid function or declaration
C:\Users\Erass\jei office kosetu\Gmas.pwn(58130) : warning 203: symbol is never used: "wangcars"

+r3p bandžiusiam pagelbėti!

NewestLife.png

(redaguota)

KUR tą kodą dedi?

Jis padėtas maždaug po OnGameModeExit, ten gal 10eil. po tuo (nes po juo eina mysql reikaliukai keli)

Kodo viršuj rašyk

new wangcars;

o čia kaip supratau turi būt kordinatės ir objekto id, bet jų nėra : wangcars = CreatePlayerObject(playerid, ID,x, y, z, 0.00, 0.00, 0.00);

Aš juk viską padaręs, tik įdėjau čia be koord. nes kokie "žali" ateis, nusikopijuos, ir "vuolia" - jie jau nusitextūrino wangcars...

Įdedu visą (pakeitęs koord.)

new wangcars;

wangcars = CreatePlayerObject(playerid, ID, x, y, z, 0.00, 0.00, 0.00);

SetPlayerObjectMaterial(playerid, wangcars, 2, ID, "ddgfganch", "gnyall02_128", 0);

SetPlayerObjectMaterial(playerid, wangcars, 7, ID, "tasdasdel", "stoyll_la", 0);

SetPlayerObjectMaterial(playerid, wangcars, 3, 1ID, "des_rbaton", "gnhoyall02_128", 0);

Redaguota , nario Erass_Alcaline

NewestLife.png

(redaguota)

Mano manymu, reikėtų rašyti CreateObject arba CreateDynamicObject, bet kadangi tu rašai "CreatePlayerObject" tai turėtų atrodyti štai taip:

pObject[playerid] = CreatePlayerObject(playerid, 2587, 2001.195679, 1547.113892, 14.283400, 0, 0, 96);

Daugiau informacijos pasiskaityk šitame internetiniame puslapyje:

http://wiki.sa-mp.com/wiki/CreatePlayerObject

P.S: Viską reikėtų rašyti po "public OnPlayerConnect(playerid)"

Redaguota , nario Lukas Chemicaliux
  • Teigiamai 1

"Practise makes perfect".

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4605 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...