Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4607 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

25f65425d06f70088f45ac27dddfb976127.png

Sveiki, mieli scripteriai arba lankytojai.

Daugelis jūsų jau supratote iš temos pavadinimo, ko aš ieškau. Kas dar nesupratote tai ieškau "SAMP scripterio". Gamemode jau yra ir sakyčiau gan geras, tačiau jam reikėtu kelių atnaujinimų. Scripteris gaus savininką serveryje ir piniginę sumą. Atlygi ar kaip kiti sako atlyginimą galėsiu mokėti banku. Jeigu mokate tik pagrindus prašau nerašyti šioje temoje. Kadangi aš ieškau patyrusio ir žinančio ką daro.

Pagrindinius darbus kuriuos reikėtu atlikti:

• Pakoreguoti DPKT sistemą.
  • Patvarkyti "administratorių sistemą".
  • Sutvarkyti "direktorių" /d komandą. [Tik pakoreguoti tekstą].
  • Padaryti, kad administratoriai galėtu rašyti per chat "/s".

Jeigu šitai sugebėsite sveikinu būsite priimti. Pranešu finansiškai esu pilnai pasiruošęs, projekto VPS būtų [14 GB RAM ; 250 GB HDD]. Turiu hostingas.in vartotoją su 200 Lt balansu, tinklalapio nėra tačiau abu su būsimu scripteriu sugalvotume tinklalapio pavadinimu.

Mano kito projekto atplaukančios įmokos, šitą įkelsiu kaip įrodymą jog tikrai sugebėsiu išmokėti už atliktas paslaugas.

690be2280e418d0062425854f0baecdb435.PNG

Nuotraukos nekarpiau todėl, nes jeigu apkarpai iškarto jūs dažniausiai sakote APGAULĖ ir panašiai... Tiesiok užbraukiau svarbiausią informaciją. Rašykite šioje temoje jeigu tikrai sudominau.

SEKMĖS ieškant ir panašiai čia nerašykite. Perskaitykite, jeigu nesugebate bent jau tų kurių aš parašiau atlikti prašau man net nerašyti. Ačiū už dėmesį.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4607 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...