Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

www.CRAFTCITY.lt // SURVIVAL+PVP ! STARTAS PLANUOJAMAS ŠIANDIEN!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4546 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

51105dd190f0ed31fea4abdcce4411a467.png

Mūsų serverio istorija...

Viskas prasidėjo 2011-2012 kai susipažinau su Edvinu, dabartiniu www.CRAFTCITY.lt savininku (owner), ilgai kalbėja per skype galvojome ką veikti, aišku ankščiau žaidėm tuos serverius prison.lt ir kt,. Kol šovė mintis kurti savo nuosavą MINECRAFT projektą, pradėjome nuo lengvesnių dalykų sudėti svarbiausius PLUGINUS kaip (authME,Essentials,chestShop ir kt.,) Mes iš kart nepirkome domeno, turėjome su ql.lt berods galūnę domeną, tuo laiku mes į subdomenus ir domenus nekreipėme dėmesio, bet laiku nusipirkome .lt domeną, kodėl ? Nes serveryje atsirado remėjų, kurie nori padėti gyvuoti mūsų serveriui, tad nusprendėm toliau gyvuoti, craftcity.lt sugalvojome 2012 metų vasaros viduryje kažkur, aišku mes per naujo perdarėm serverį, ir jau mokėjom daugiau apie PLUGINUS kai juos sulietuvinti, pakoreguoti, padaryti SMS sistemą, startavome su 50 žmonių, serveris gyvavo 1-2 mėnesius kuo toliau, tuo daugiau pastoviai žaisdavo serveryje 25-30 žaidėjų, bet nukentėjom nuo vieno asmenio, Velnio gal kai kurie žmonės jį pažįstate, jis yra įkūręs savo Anglišką minecraft serverį, bėdos čia nepasakosime, bet trumpai biškį prisišnekėjom su juo ir jis mūsų serverį "patrumpino" kitaip "užddosino", ir nuo tos dienos mūsų serverio veikla buvo sustabdyta, Edvinas iš kart nuleido rankas, bet bandžiau jį peršnekėt, bet man nesigavo...

Bet, 2013 metų prieš pat žiemą, pamačiau Edviną prisijungusį skype, parašiau pasirašinėjom ir paklausiau gal norėtum atgaivinti mūsų senaį CRAFTCITY.lt ? Aišku, sakė jis pagalvos, bet vieną dieną sulaukiau jo atsakymo, jis sutiko ir pradėjome darbą, šeop turėjome senojo CRAFTCITY.lt failus, bet nutarėm kurti nuo visiško 0, šiuo metu serveris yra padarytas 90%, tikrai daug. Ir mes su nauja pradžia norime pasiekti dar daugiau nei seniau, norime padaryti serverį lankomesniu, vidutiniškai, kad žaistų 60-70 žaidėjų.

Ko mes tikimės iš šio serverio ?

Iš šio serverio tikimės, kaip ir sakiau padaryti serverį lankomesniu,aktyvesniu, kad žaistų vidutiniškai apie 60-70 žaidėjų į dieną, tikimės negauti jokių "ddos" atakų, padėti kuo daugiau žaidėjams, mes tikimės padaryti kuo dažniau atnaujinimus.

MANAU, KAD JŪS PADĖSITE MUMS TAI PASIEKTI!

Kas bus mūsų serveryje ? (pluginai ir naujovės)

Pas mus serveryje plugin'ų bus vidutiniškai apie 25 plugin'us, serveryje bus išmetiti plotai, ir ten bus pastatyti namai, tą namą galimės išsinuomoti už 10-20 LT, serverio pinigais, dirbant su darbais /jobs, darbų yra visokių rūšių metkirtys,statybininkas,kalvis ir kt., Išsinuomuoti galėsite pasirinkti kiek 1 savaitei,2,3 ir daugiau kuo daugiau savaičių norėsite išsinuomoti, tuo bus brangiau mokėti už nuomą.

Serveryje, bus CHESTSHOP, parduotuvė kurioje galėsite nusipirkti maisto,statybinių medžiagų,stiklo ir kitų visokių naudingų dalykų.

DĖMESIO!

Dabar svetainė neveikia, domenas yra dar galiojantis ant hostingo pinigų turime, bet dar neaktyvavome, šiandien visa svetainė bus sutvarkyta!

PAGALBA

Dabar galite kviestis į skype - craftcity.lt arba aurim. (su tašku)

Mes jums padėsime klausimais, bei bus atrankos į prižiūrėtojus,moderatorius ir administratorius!

Redaguota , nario aurim.

www.SAN-LIFE.lt - San Andreas Gyvenimas !

Kad, pasakiau, kad tu "lochas" tai eilinis projektas ? Gal nejuokink, normaliai aprašiau, pats su savo questais gali eilinį padaryt, nes lietuviai tu questų nežaidžia, survival ir pvp daugiausiai žaidžia, reikia galvoti galva o ne šikna jabanute tu :)

Aik aik :D Tų Survival/PVP pilną Lietuvoje .... :D

Kad, pasakiau, kad tu "lochas" tai eilinis projektas ? Gal nejuokink, normaliai aprašiau, pats su savo questais gali eilinį padaryt, nes lietuviai tu questų nežaidžia, survival ir pvp daugiausiai žaidžia, reikia galvoti galva o ne šikna jabanute tu :)

Tokie komentarai ir varymas ant žmonių tik įrodo, kad čia nieko rimto ir vaikų projektas, o gal ir paauglių kurie mokinasi su 4-6 vidurkiu. Gaila man tokių žmonių kartais :/

Tokie komentarai ir varymas ant žmonių tik įrodo, kad čia nieko rimto ir vaikų projektas, o gal ir paauglių kurie mokinasi su 4-6 vidurkiu. Gaila man tokių žmonių kartais :/

Mano vidurkis yra šiuo metu - 7 .

Įrodo, kad vaikų projektas ? Tai gal ateik į skype, ir bazarink tada čia rašyk.

Aš nekaltas, kad tas karolis iAi, pats stuma, su savo šūdserviu, o craftcity.lt nors yra startavęs.

www.SAN-LIFE.lt - San Andreas Gyvenimas !

Mano vidurkis yra šiuo metu - 7 .

Įrodo, kad vaikų projektas ? Tai gal ateik į skype, ir bazarink tada čia rašyk.

Aš nekaltas, kad tas karolis iAi, pats stuma, su savo šūdserviu, o craftcity.lt nors yra startavęs.

Jeigu startaves tai jau nebešūdservis o.O Nusišneki, pluginai iš googles jūsų ir t.t. todėl jis ir vadina šį serverį šūdserviu, ir aš jam tikrai pritariu.

Šimtai sumušimu ir įbrėžimu, patempimų ir išnirimų, tūkstančiai valandų mokymosi, milijonas lašų prakaito ir tai tik tam kad tapti geresniu

Ko jos nervinates kai pasako eilinis projektas ir t.t. Jis issako savo nuomone o tu iskart bandai atsikirst.

o tu castro, kastruotas tylėk, o patys negooglinat pluginų iš google's ?

Tai googlinų googlinų, bet kai sako šūdservis aš iškart nepradedu pyzdavoti kitu žmonių ir to neigti, *Myliu SuperGames.lt* mat atsirado kietuolis... iš kur tokiu atsiranda tai *Myliu SuperGames.lt*ž.

Šimtai sumušimu ir įbrėžimu, patempimų ir išnirimų, tūkstančiai valandų mokymosi, milijonas lašų prakaito ir tai tik tam kad tapti geresniu

Šūdservis... žinai dėl ko?
Admisistracija iškart pradeda putotis, rodyti savo aukštesnę galią. Jie nepriims kritikos ir nuo to stengsis kuo daugiau išsisukinėt. Dar vienas svarbus ir ko gero populiariausias dalykas - jokių unikalumų. Tas pats per tapatį - eilinio šūdservio stilius PvP/Survival PvP/Factions... 
Žmonės, supraskit teisingai - neleiskit serverių į viešumą, geriau tai taikykite mokymosi tikslams, o dar geriau mokykitės Java, su kuria galėtumėt labai daug nuveikti. Taip pat jei jūsų serverio stilius yra tik dar vienas toks pats šūdservis kaip ir 95% Lietuviškų serverių, tai kam dar kurti tokį vieną? Užtad neimkit iš savo tėvų pinigų ant hosto, o geriau paremkit tą serverį kuris to nusipelnė - kalbu apie unikalų serverį. Norit išskirtinių privilegijų? Vėl siūlau paremti serverį, už kurį gausite pirktinę privilegiją.

Aš pilnai tikiu, kad dauguma asmenų, kurie perskaitė mano šitą žinutę, nesustos kurti jų, bet manau, jog bent kažkiek susiprotės. Peace.

Parduodu originalias SteelSeries Arctis 7 ausines + odiniai ausiniu kauseliai dovanu

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4546 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...