Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4563 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, šiandien papasokosiu apie manau jau daugeliui žinoma būdą, kaip užsidirbti pinigų neišeinant iš namų.

banner9.gif

Taigi pradėkime.

1. Pirmiausia jums reikės PayPal arba Payza internetinės bankininkystės sąskaitų. ( Jeigu jau turite praleiskite kitus 2 žyngsnius ). Aš patarčiau naudoti PayPal.

2. Einame į http://paypal.com arba http://payza.com

3. Spaudžiame sign up

Jeigu PayPal pasirenkame PayPal for you ir spaudžiame GetStarted.

a44466053624db6c6c490581f5813bd7240.png

Na va Jūs jau turite PayPal sąskaitą.

Jeigu kursite Payza, ten bus panašiai.

Patarčiau PayPal nes su juo gali beveik atsiskaityti, o payza ne.

4. Registracija į NeoBux.

banner9.gif

Būkite geri, registruokitės per mano duotą paveikslėlį, nes jeigu jūs užsiregistruosite, jūs tapsite mano referalais, todėl pinigai augs ne tik jums, bet ir aš gausiu kelis centus.

46d2968afa624afc99cd05a4d62f2970965.png

Na ką. Registracija baigta. Dabar spauskite ant rožinio kvadratėlio ir spaudinėkite reklamas.

Kitoje temoje papasakosiu apie strategijas.

banner9.gif

banner9.gif

Paspausk ir užsidirbk.

:)

Jum tik taip atrodo... Tarkime. Jūs per diena suspaudžiate 26 reklamas. Tai yra 0.026ct. Tai visiškai nedaug. Bet kur gi refferalai? Tarkime tu turi 20refferalų. Jie per dieną paspaudžia 4 kartus. 20*4*0.01=0.80ct. Tai vis šis tas. O kas jeigu tu turi 300? 300*4*0.01=12$ Mastykit. Pradžia sunki, paskui nereikia nieko daryti.

banner9.gif

Paspausk ir užsidirbk.

:)

Jum tik taip atrodo... Tarkime. Jūs per diena suspaudžiate 26 reklamas. Tai yra 0.026ct. Tai visiškai nedaug. Bet kur gi refferalai? Tarkime tu turi 20refferalų. Jie per dieną paspaudžia 4 kartus. 20*4*0.01=0.80ct. Tai vis šis tas. O kas jeigu tu turi 300? 300*4*0.01=12$ Mastykit. Pradžia sunki, paskui nereikia nieko daryti.

Tu supranti kad referalai kuriuos pirksi nebus aktyvųs :D šansas 5/100

Neperšokęs griovio, nesakyk op!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4563 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...