Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4179 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi!

Taigi, parduodu pačio darytą SA:MP serverio monitorių. Kaina sutartinė. Jeigu mokate editinti IPB dizainus tuomet galit labai gražiai priderinti šį monitorių, arba tiesiog įsidėti į forumo šoną.

Monitoriaus nuotrauka:

b817924ddf3f590993cf28bfaf3105f6426.png

Redaguota , nario JustN
(redaguota)

Na nera sunku sukurt monitoriu unikalu betkokio zaidimo, na seip turiu omenyje cs, samp, minecraft kodas yra paplatintas, o belieka ji tik sukoduot, bet rep duodu kad sugebejai sukoduoti ji :)

p.s nelabai gerai padariai kad imetei demo, nes nukopijuot visa koda nera sunku HTML, o pritaikyt 5min darbas prie turimo php kodo, na taciau nelabai manau kas bandys tai padaryti tai sekmes

Redaguota , nario 24studio.lt - Admin

Hello, U WOT M8?

(redaguota)

Na nera sunku sukurt monitoriu unikalu betkokio zaidimo, na seip turiu omenyje cs, samp, minecraft kodas yra paplatintas, o belieka ji tik sukoduot

Tai vat būtent, scriptas yra platintas bet kaip tu sakai, belieka sukoduot, bet kaip sakau, ne kiekvienas moka koduoti.

Joa išėmiau, nes jau atsirado gudrutis vienas, kuris man bandė įrodinėt kad jis jau tokį patį turi.

Redaguota , nario JustN

Matau vaidini kad čia tu pats sukūriai ? Gėda radai internete ir įkėliai ir dar maldauji +rep, aš tau parašiau į skype kad turiu jį ir dar įšdrįsai meluot, gėda.

http://www.failai.lt...HeyBoy,.zip.htm Prašau imkit ir dalinkities grynai tokspat kaip ir temoje.

Ah.. Sakau, dar vienas toks gudrutis, kuris nukopijavo iš DEMO...

Tiek jau to, pvaidinai"gudresniu" už kitus, ir nokopijavai kito darbą. Tiesa apie tave:

Įrodymai kad kopijuoji: http://www.part.lt/img/96777445f5a0c8cdbb24ed90c55a00c1485.png

(redaguota)

Ah.. Sakau, dar vienas toks gudrutis, kuris nukopijavo iš DEMO...

Tiek jau to, pvaidinai"gudresniu" už kitus, ir nokopijavai kito darbą. Tiesa apie tave:

Įrodymai kad kopijuoji: http://www.part.lt/i...c55a00c1485.png

kokie tau čia įrodymai ? čia paprasta foto su html monitoriaus kodu. Tas monitorius jau seniai buvo paplatintas. Jei neklystu 2010m

Redaguota , nario HeyBoy.

kokie tau čia įrodymai ? čia paprasta foto su html monitoriaus kodu. Tas monitorius jau seniai buvo paplatintas. Jei neklystu 2010m

Tau kaip normaliam žmogui neišaiškinsiu. Tu pats parodei, kad pasižiūrėjai HTML kodą, jį pakeitei tam senam monitoriui... Ir aš gal geriau žinau, ką aš pats dariau, ir ką galima atsisiųsti iš interneto. Sėkmės gadinantis savo reputaciją kopijuojant kitų darbus ;)

(redaguota)

Tau kaip normaliam žmogui neišaiškinsiu. Tu pats parodei, kad pasižiūrėjai HTML kodą, jį pakeitei tam senam monitoriui... Ir aš gal geriau žinau, ką aš pats dariau, ir ką galima atsisiųsti iš interneto. Sėkmės gadinantis savo reputaciją kopijuojant kitų darbus ;)
:DD Taigi sakiau aš daviau toki pati padariau toki pati kaip ir tavo Mano EDIT. Kaip tau neaišku ? Redaguota , nario HeyBoy.

1 dalykas, as vos is juoko nemiriau, nu ir kas kad paplatinai html koda? nelabai kas ims ir ten bandys uzmest ant skripto nes reikia moket tai padaryt, o mokantis zmogus susikurs tinkanti prie dizaino nuosavo, 2 dalykas cia tik kaip ir sakiau html kodas noreciau galiu visa google dizaina nuimt uzrasyt kad platintas senu senovej, bet naudos 0:)

Hello, U WOT M8?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4179 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...