Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Sid Meiers Civilization V


jusmil17

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4654 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

CIVILIZATION%20V%20FRONT%20OF%20BOX.jpg

Neseniai išleistas Civilization ekskliuzyvas

Puikus taktinis mūšis ir slidi sąsaja padaryti vėliau civilizacija nuostabią Be klasikinių frančizių.

* Darbo valandos priklausomybės ruožtu pagrįsta.

* Fantastiška nauja taktinė kovos sistema

* Puiki sąsaja leidžia lengvai sekti kiekvieną žaidimo aspektą

* Didysis automatizavimo funkcijos leidžia jums sutelkti dėmesį į bendrą vaizdą

* Gražus vaizdo ir klasikinio garso takeliai.

Blogas

* Robotai, pernelyg agresyvųs PG.

* Mažai susierzinimų, ypač multiplayer.

Strategijos fanatikai prarado šimtus valandų savo gyvybėmis, kad Sid Meier's tamptų patraukliausiu kūriniu per metus, ir jie turėtų parengti prarasti šimtus daugiau. Civilizacija V yra dar vienas Blizgantis pavyzdys ruožtu pagrįstas palaima, kad jus iki vėlumos neužmigtumet . Jis vykdo savo įgaliojimus per savo proto, naudojant daugelį triukų serija ilgą laiką buvo žinoma dėl: įvairiausių būdų įvykdyti jūsų tikslą dominuoti pasaulyje, plėsti niekingą miestą į triukšmingo imperijos suvirpinti, o Spręsti į nežinomas teritorijojas . Naujausius Civilizacija Žaidimas trunka tie pagrindai ir sluoksniai ant jų naujomis galimybėmis, kurios metu iki momento žaidimo jaučiasi labiau dinamiškas nei praeityje. Dauguma pastebimai, kvadratinės grotelės ankstesnių Civilizacija žaidimai buvo atsiskyrė praėjus naudai šešiakampių, kad gražiai tilptų kitų labiausiai pasekminių transformacijas: karinių vienetų nebegali būti sukrauti ir svyravo vienetų, galima iššauti iš kelių plytelių toli. Taktinių kovoti, kad kyla iš šių pakeitimų yra smagi ir daro karo daug įdomesnis nei Civ žaidimai praeities. PG Photoshop ir keletas kitų nedidelių problemų paaiškėti daugiau tu žaidi, bet šie yra visiškai atleistinas silpnybes į patrauklias ir sudėtingas žaidimas, kad nuolat kyla jums išlikti jūsų klaviatūra tik dar vienas posūkis.

Killing barbarai yra geras būdas gauti ankstyvą patirtį.

Pirma, čia yra greitas gruntas naujokams. Civilizacija V, kaip ir ankstesni žaidimų serija, yra apie pirmaujančių per istorijos epochas tauta, pradedant nuo vieno miesto ir plečiasi visoje žemėlapyje. Pasibaigus bet kuriuo žaidimo pradžioje, pasirinksite vadovas (šiuo atveju vienas iš 18, arba 19, jeigu Jūs įsigijote specialusis leidimas iš Garų), kurių kiekvienas turi ypač naudinga, kad pašalintų savo civilizacijos konkretus stilius žaisti. Amerikiečiai gauti regėjimo premiją asortimentą; Siamo gauti diplomatinių premijas su miniatiūriniais tautų nauja serija vadinama miestų-valstybių, anglų gauti laivyno privilegijos ir kt. Iš čia galite rinkti išteklius; sudaryti sandorius su kitų civilizacijų; valdyti savo ekonomiką ir eiti į karą ir pulti savo priešų miestų, kai laikas yra teisus. Yra keturi pagrindiniai būdai, kaip laimėti paprastai ilgos žaidimo civilizacijos V. Galima dominuoti karinėmis priemonėmis ir nugalėti kiekvieną civilizacijos sostinę. Galite būti pirmasis pistoletas per technologija medį ir pastatyti dalims, kurios būtinos erdvėlaivis kad plaktuvai tave į Kentauro Alfa. Galite sąjungininkas su tautų ir miestų-valstybių visame pasaulyje, ir laimėti diplomatinę pergalę per vykusiame Jungtinių Tautų balsavimą. Arba jūs galite tapti kultūros pavydas pasaulyje besivystančių daug vyriausybės politiką ir mokslinius tyrimus paslaptingas įmonė vadinama utopija projektas. Taip pat penktą pergalę sąlyga: turėti aukščiausią balą, kai savo ruožtu riba yra pasiekta.

images%3Fq%3DSid%2BMeiers%2BCivilization%2BV%26um%3D1%26hl%3Dlt%26sa%3DN%26biw%3D1280%26bih%3D803%26tbs%3Disch:10%2C4&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=949&vpy=440&dur=1353&hovh=194&hovw=259&tx=175&ty=76&oei=ZCqfTMkK2ZXiBuulsZYN&esq=1&page=1&ndsp=21&ved=1t:429,r:14,s:0&biw=1280&bih=803

sid-meiers-civilization-v-for-pc-_1281022605_muG.jpg

[youtubecom]

[/youtubecom]

Tikrai geras strategas ;)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Nėra ir dėl ko pykti,aš ir nesu strategijos megėjas bet šis žaidimas tikrai patraukė mane tiesiog kai pradedi žaisti gal nėra taip įdomu bet po kiek laiko tikrai pasidaro įdomu kai bendradarbiauti gali su kitais oponentais arba skelbti jiems karą,arba kai pradedi nuo nulio o po kiek laiko esi pats stipriausias beje šiam žaidimui yra patch kuris prideda lietuvą,lenkija,latvija :))

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...
kokio pc reikalauja?

Minimum System Requirements

Operating System: Windows® XP

Processor: Intel Core 2 Duo 1.8 GHZ or AMD Athlon X2 64 2.0 GHZ

Memory: 2 GB RAM

Hard Disk Space: 8 GB Free

DVD-ROM Drive: Required for disc-based installation

Video: 256 MB ATI HD2600 XT or better, 256 MB nVidia 7900 GS or better, or Core i3 or better integrated graphics (see note)*

Sound: DirectX 9.0c-compatible sound card

DirectX®: DirectX® version 9.0c

Recommended System Requirements

Operating System: Windows® Vista/7

Processor: 1.8 GHz Quad Core CPU

Memory: 4 GB RAM

Hard Disk Space: 8 GB Free

DVD-ROM Drive: Required for disc-based installation

Video: 512 MB ATI 4800 series or better, 512 MB nVidia 9800 series or better

Sound: DirectX 9.0c-compatible sound card

DirectX®: DirectX® version 11

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 9 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4654 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...