Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4206 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, ieškau internetio žaidimo kurį esate jus žaide ir jumis užkabino. Pvz norėčiau kad būtu panašesnis į mafijos karus ar koki dbz, nes vakare nėra ką veikti prie to pc atsisedes counter strike atsibodės. Nu krč pasiūlot kokių įdomesnių game dėkui už tai +rep :taika:

Na jei tau patinka politika, karas, verslas, žurnalistika ir jeigu esi patriotas, tai tau turėtų patikti šitas geimas http://www.erepublik.com/en/referrer/Initas tiesą sakant, žaidimas gana sunkokas, na bet jeigu norėsi daug veiklos, tai tikrai jos atsiras :) Žaidimas yra tarptautinis, taigi yra dėl ko pakovot. Esu ir video porą sukūręs apie jį, jei norėtum galėtum pasieškot mano temose. Beja daviau savo refa nes aš juk siūlau, jei užsiregistruosi mano refu tau nuo to blogiau nebus :)

Spausk čia, užsiregistruok, žaisk ir padėk Lietuvai laimėti ;)

• Spaceship.lt - Šis fantastinis, strateginis žaidimas leis jums pasinerti į mįslingą ateitį, turėsite galimybę pasijusti herojais, kurie skrajoja per visatą, iš planetos į planetą :) Čia jūs gausite savo planetą. Ją turėsite apstatyti pastatais, čia gaminsite savo kariuomenę, ginkluotę. Galėsite užimti kitas planetas. Turėsite kaupti resursus iš kurių statysite pastatus bei erdvėlaivius. Savo planetą turėsite ginti nuo įsibrovėlių ir beabejo galėsite puldinėti kitas planetas. Kad būtų lengviau atlaikyti priešus, yra galimybė burtis į klanus, taip kartu kovoti su užpuolikais ar kitais klanais.
  • lt.Ikariam.com - Išgyvenkite senovės pasaulį! Jūros garsai, smėlėta pakrantė ir saulė! Mažoje vandenyno saloje atsirado senovės civilizacija. Jums valdant prasideda turtų ir atradimų era. Sveiki atvykę į Ikariam.
  • TheMafiaBoss.com - These staff members include the Admins, Mods and Helpers. They monitor the game and make sure everyone is playing fair. It's best to stay on the MafiaGods' good side. If you have any problems, come across a bug in the game or have found a game abuser, let them know by sending any one of them a message (preferably to the staff member(s) currently online; the rest are probably sleeping or out buying a new set of steak knives). You can also use the mafiosogods board to alert the staff to any of the above situations. Posting on the mafiosogods board is the ONLY way to request compensation if you have been attacked by a player who was subsequently removed from the game.

6rSXNWf.png

Na jei tau patinka politika, karas, verslas, žurnalistika ir jeigu esi patriotas, tai tau turėtų patikti šitas geimas http://www.erepublik...referrer/Initas tiesą sakant, žaidimas gana sunkokas, na bet jeigu norėsi daug veiklos, tai tikrai jos atsiras :) Žaidimas yra tarptautinis, taigi yra dėl ko pakovot. Esu ir video porą sukūręs apie jį, jei norėtum galėtum pasieškot mano temose. Beja daviau savo refa nes aš juk siūlau, jei užsiregistruosi mano refu tau nuo to blogiau nebus :)

+ rep tau, va tokių ir ieškojau žaidimų, ačiū tau labai ;P

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4206 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...