Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4591 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Mums nesvarbu kas tu toks Kinietis ble ar koks čiūrka, eik kitur girtis ne čia,

Tu tai išvis patylėk pro koderį :D Iš tavo kodų jau juokesi viena iš geriausiu rusų programavimo forumas :D

AHAHAHA.. Ir dar karta. Kur as tave mokau gyventi? Sakau google translate tau i pagalba jeigu nesupranti ka rasau :(

Tau irgi patarčiau patylėti. :) Nes irgi kaip juoko objektą pastatysiu rusų forume.

(redaguota)

Tu tai išvis patylėk pro koderį :D Iš tavo kodų jau juokesi viena iš geriausiu rusų programavimo forumas :D

Tau irgi patarčiau patylėti. :) Nes irgi kaip juoko objektą pastatysiu rusų forume.

Pirmyn. Tu cia jau esi beveik juoko objektas lenkai.. Ir prasau negazdint :( Nes labai bijau. Man idomu kaip jie aptarines mane ten. Jeigu as ten net nesilankau.. Ir dar kas geriausiai jie mane net nepazysta.. O patyleti reiketu tau. Nes per laida nu jau labai kietas esi.

pacany.jpg

Redaguota , nario Domian

Pirmyn. Tu cia jau esi beveik juoko objektas lenkai.. Ir prasau negazdint :( Nes labai bijau. Man idomu kaip jie aptarines mane ten. Jeigu as ten net nesilankau.. Ir dar kas geriausiai jie mane net nepazysta.. O patyleti reiketu tau. Nes per laida nu jau labai kietas esi.

pacany.jpg

Wou wou wou taisonai negazdink :DD Visvien nebijau. Kazkoks pideriukas man cia dar grasina LOL. Pirma suzinok ka as lankiau, ir kuom uzsiimu. Tada man grasink zmoguti :)

Nesuprantu kodėl jus pametat LT raides,jūs Lenkai ar kas ? :D

O dabar peskaityk savo teksta ir paziurek ar tu nepametei raides arba raidziu.

Wou wou wou taisonai negazdink :DD Visvien nebijau. Kazkoks pideriukas man cia dar grasina LOL. Pirma suzinok ka as lankiau, ir kuom uzsiimu. Tada man grasink zmoguti :)

WAT? Kur as grasinu? :D Ouj. Sunku su tais lenkais.. Gerai duosiu as tau geriau linka. http://translate.google.lt/ Cia tu gali suzinoti ka as rasau. Tiesiog kopijuoji mano zodzius ir dedi ten. Pasirenki lenku kalba ir viskas.

O dabar peskaityk savo teksta ir paziurek ar tu nepametei raides arba raidziu. WAT? Kur as grasinu? :D Ouj. Sunku su tais lenkais.. Gerai duosiu as tau geriau linka. http://translate.google.lt/ Cia tu gali suzinoti ka as rasau. Tiesiog kopijuoji mano zodzius ir dedi ten. Pasirenki lenku kalba ir viskas.

:D Negrasini? Jo jo jo, imetei "kieta" fotke :DD Kad tipo pradeciau bijoti tave? Nors nera ko bijoti, esi paprastas kaip rusiskai sakoma ДРЫЩ. Va ir viskas. Translato man nereikia, be jo suprantu gana gerai :)

:D Negrasini? Jo jo jo, imetei "kieta" fotke :DD Kad tipo pradeciau bijoti tave? Nors nera ko bijoti, esi paprastas kaip rusiskai sakoma ДРЫЩ. Va ir viskas. Translato man nereikia, be jo suprantu gana gerai :)

ahaha, tu durnas? Ar prikolini? Tu nors zinai kas tai per fotke? Koks tu rusas jeigu net nezinai kas cia pavaidziuotas.. As tiesiog nenorejau deti cia ta nuotrauka nes ten keiksmazodziai. Nu bet specialiai lenkams idesiu.

large_16051915925051b64a0fe21.png

Nesuprantu kodėl jus pametat LT raides,jūs Lenkai ar kas ? :D

Nesuprantu, kodėl Jūs pametate Lietuviškas raides, Jūs Lenkai ar kas?

Negali pats, mokink kitą tai vadinasi.

O jaigu į temą:

jiFfM.jpg

Baikit Jūs pyktis, koks skirtumas kieno kokia gimtinė kalba ir gimtas miestas? Baikit pagaliau su tais savo lenkais, lenkai irgi žmonės..

Paslaugų tiekimas (Pawno, PhotoShop, Ip.Board Pilnas TVS žinojimas, dizainų kūrimas)

Spausti čia

Šimtai sumušimu ir įbrėžimu, patempimų ir išnirimų, tūkstančiai valandų mokymosi, milijonas lašų prakaito ir tai tik tam kad tapti geresniu. "Status Unifight"

aa7d1501c5800d0b968e22dc5a7901b290.png

(redaguota)

Nesuprantu, kodėl Jūs pametate Lietuviškas raides, Jūs Lenkai ar kas?

Negali pats, mokink kitą tai vadinasi.

O jaigu į temą:

jiFfM.jpg

Baikit Jūs pyktis, koks skirtumas kieno kokia gimtinė kalba ir gimtas miestas? Baikit pagaliau su tais savo lenkais, lenkai irgi žmonės..

Pertrenktas karves esi pats klaidą padarė žodyje " Jaigu " dar primeta kažkokia palmę,užskėliai būkaproti žiūrėk savų bėdų jei padariau tik vieną klaidą tai nereiškia kad nemoku rašyt Lietuviškai GTFO palmę eik augink savo kokosus toliau nes nieko naujo nepasakei.

Redaguota , nario MiZ`

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4591 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...