Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4183 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Šaunus aprašymas :)

Ačiū.

Geras Pamokslas;) aš pradėjau naikinti eilinius serverius, lauziam webus jau keleta menesiu, bet ju blmb prisikuria vis nauju:/

Na, tikrai prisikuria tokių kaip tarkim: manoserwas.webs.com ir jau kieti yra..

Kai kurie kuria vien šūdserverius vien dėl to, kad pramoktu skriptint, o vėliau iš kur žinai gal sukurs patį šauniausę sa:mp serveri..

Dėl šito aš sutinku, bet tie kurie sukuria su LTG gm tai ką aš žinau..

Na, ką jau ir be padarysi, bet manau reiktų naikinti šūdservius, ir sugrąžinti seną gerą samp.

Tiesa Frūktai, reikia naikinti.

ir dabar tu man paaiškink kaip tu juos išnaikinsi o.O Juokini.

Šimtai sumušimu ir įbrėžimu, patempimų ir išnirimų, tūkstančiai valandų mokymosi, milijonas lašų prakaito ir tai tik tam kad tapti geresniu

Sutinku. Bet čia pačių žaidėjų pasirinkimas, tie kurie prašo tų adminų ir pnš, dažniausiai yra vaikai, ir jie toliau ieškos tokių serverių, kad gautų adminus ir pnš. Nieko čia nepakeisi.

Na tai aišku. Tik daviau pasiskaityti, ką aš galvoju apie tai..

Bereikalo tu čia kažką rašai, vistiek niekas nenustos kurt tu šūdserviu...

Žinau..

Atskaitė morala. :D

:D

Ačiū.

Na, tikrai prisikuria tokių kaip tarkim: manoserwas.webs.com ir jau kieti yra..

Dėl šito aš sutinku, bet tie kurie sukuria su LTG gm tai ką aš žinau..

vps *Myliu SuperGames.lt* *Myliu SuperGames.lt* , kokie jau lopai , kuria su nulled, nueini i srv gauni ban td *Myliu SuperGames.lt* web nupysi:D o jei rimtai tai nulled pagrindinis dalykas kodel negalima kurti projektu, griežtai draudzia IPS naudoti nulled, bet juk cia lietuva ir mums *Myliu SuperGames.lt*

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4183 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...