Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4581 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Aš irgi svarsčiau , bet kita forumo administracija nesutinka , apie mokamą forumo registraciją.. Bet manau tai tikrai geras dalykas būtų.. Mėginsiu kalbinti aurimą dėl šito reikalo. Forumas iš pažiūros tvarkingas, bet visko būna ir visko pasitaiko. Komanda tikrai nėra prasta mano nuožiūra, ir Aurimo. Moderatoriai aktyvūs, dirba gerai.

Tai ir PVM dar sugalvokit... Nesamone konkreti.

(redaguota)

O tu argumentuok, kodėl gi nesamonė? Tikrai gal mažiau vaikų būtų, registracijų iš vieno IP, ir rinktusi labiau subrendę žmonęs, bent jau mano manymu. O tu pasakyk, kodėl tau tai yra NESAMONĖ?

Vaikams puikiai prieinamos tevu kisenes , dbr pipirai vaiksto su iphone 5. Buvo senas forumas kazkodel buvo tvarka , o dabar , kad administracija uzsipisus sedi mes turesim pinigus moket? Ir su savo argumentais nebejuokaukit dirbt pradekit , o ne grasint...

Redaguota , nario STERLING
(redaguota)

1. Butu ivestas mokestis - manau zmoniu cia nebepareitu.

2. Liktu visi senbuviai ir kalbetu kaip cia blogai vel ir t.t.

3. Nebutu vaiku, nebutu darbo moderatoriams.

4. Nebutu darbo moderatoriams nebutu jiem ka cia veikt.

6 Jei liktu vien "protingi" nebutu taip idomu cia.

7. Reik kartais is vaiku pasipizdavot.

8. Geriau galit det mokesti kad galetum sukurt tema samp skiltyje.

9. Nori idet sava serva parasai moderatoriui ir jis apziurejes ar geras ji ikele.

10. Bet butu per daug darbo tad pamirskit ka cia pasakiau.

11. Manau nesamone su ta mokesciu sistema.

12. Nes nebepareitu nauju sios senos bendruomenes nariu.

13. Dabar mums taip atrodo kad jei padarytu mokesti tikrai uzsireginciau vaiku nebeliktu ir t.t.

14. Taciau zmogelis atejas tiesiog paziuret, pamegins uzsiregistruot, neis, tada pizdins i kita foruma.

15. nepykit kad keikiuos ir nerasau lietuviskom raidem.

16. Tiesiog neiprates esu rasyt lietuviskai.

17. Tad palikit tus vaikus ramybeje.

18. Visokiu yra visokiu ir reikia.

Redaguota , nario Transformer

Padedu CS 1.6 Mapperiams.
Jail_Escape 100%  

Mg_Levels 49%

Deathrun_Vyxe 99% (Bugų taisymas)

Aš sutikčiau su registracija mokama , bet kainos turėtu būti pigios pradžiai , ir kokiu pakvietimai kuriuos turėtu moderatoriai ar kažkas tokio .

ok,ok ok... neturi ką pasakyti NERAŠYK.

Visų pirmą, kodėl daugelis ( tarp jų administracija ) narių nori padaryti superGames.lt į labai panašų? Su mokama registracija? ne nu dar to betrūko... :D :D :D

Nuojuokinkit ! Eilinis būdas pasidaryti daugiau pinigų ir tiek. Iš kur žinot, gal pinigai nueis vpš į kieno nors sąskaita ir netobulins forumo, ką?

Nesuprantu, sugalvokit ką nors SAVO , o ne nuo kitų kopijuokit, gi čia ŽAIDIMŲ forumas, ne PARDAVIMŲ/SKELBIMŲ kaip

PEACE.

Guess who's back

Mano idėjos mažinti nesamonėms su tais samperiais

1.Padaryti temu kurima nuo 25 POST

2.Link dėjimas nuo 40 POST

3.Gavus bana ant vieno vartotojo kita eitu susikurti už 2LT banku pvz arba 4LT SMS

4.Pranešimuose turėtu buti mažiausiai 10 simbolių

5.Išrinkti kiekvienai skilčiai po moderatorių ir kad ten tvarkytu (dabar moderatoriai tikrai stengiasi :) )

6.Kuriant tema reikėtu irašyti 2 topic tags

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4581 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...