Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4623 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

TAIGI SVEIKI! Šiandien norėsiu jums pristatyti savo youtube kanalą! Na, kolkas turiu vos 53 prenumeratorius, bet skaičius vis auga ir tikiusi, kad labai gretai pasieksiu apvalų skaičių t.y. 100! :)

Trumpai apie kanalą:

Mano vardas Markas, o youtube vardas MarkasLTU. Filmuoju ir komentuoju įvairius žaidimus. Mano kompiuteris nėra labai galingas todėl apsistoju ties tokio žanro projektais kaip minecraft, half-life, spider-man 2 ir daugelis kitų (nori palikti staigmeną :P)

Mano tikslas nėra sukurti naujausių žaidimų pristatymus. Aš noriu, kad visi žiurovai prisimentų senus, gerus ir legendinius žaidimus, kuriuos galbūt užsinorėtų pažaisti!

Taigi, jeigu nori pamatyti visa tai ir dar daugiau užsuk į MarkasLTU kanalą! Lauksiu tavęs!

(mano kanalas: http://www.youtube.com/user/MarkasLTU)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4623 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...