Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4608 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,taigi atsibodi turėti skripterius kurie dirba su editais. Turiu gamemod kuris darytas nuo tuščio pawno lapo ir yra lS mieste,taigi ieškau skripterio prie modo neduosiu turės siuntinnėti pawno lapus aš sudėsiu į GM . Atlygis bus duodamas nuo gaunamo pelno per puse.

Puslapis. Virtual-Life.lt

Susidomėje kreipkitės i pm arba facebooke. Auris chiller

hWM45NO.gif

Stream - SPAUSTI CIA

Kokios naudos? Argumentuok:) o nafik man mesti kai yra patogu kad žmogua dirbs ir jammokėsiu. Va paviDys las venturas projekte afsirado skripteris padirbėjo ir psio dabar turi gm ir dirba ir litus vauna nes stengiasi. Tu žaidėju yra tik visi tie skriptwriai kur buvo jie vaidino kad kažka padarė nors nemoka ir gadina projekto varda:)

hWM45NO.gif

Stream - SPAUSTI CIA

Kokios naudos? Argumentuok:) o nafik man mesti kai yra patogu kad žmogua dirbs ir jammokėsiu. Va paviDys las venturas projekte afsirado skripteris padirbėjo ir psio dabar turi gm ir dirba ir litus vauna nes stengiasi. Tu žaidėju yra tik visi tie skriptwriai kur buvo jie vaidino kad kažka padarė nors nemoka ir gadina projekto varda:)

Tau pirmiau rašyti reikėtų išmokti tada kažką kurti :D

Nepatikimas, nerekomenduoju. Daug prisiklausęs , daug matęs , taip, kad šito gaidžio iš gaidyno nerekomenduočiau nors ir nebūtų kitų variantu.

Wow koks žodynėlis. Tu ka sj manimi dirbes bent?;) viisi menkinate nes turėjau hunovua skriptwrius ir man reputacija krito ne kitiems;)

Norite neeikite galite rakinti tema tada pats mokinsiuos skriptinti:)

hWM45NO.gif

Stream - SPAUSTI CIA

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4608 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...