Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

[1.7.2] [AdenaCraft] Fun serveris ( Linksmybių serveris )


saras10

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3841 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

AdenaCraft

Sveiki, šiandien norėčiau jum papasakoti apie naują labai linksmą serverį pavadinimu AdenaCraft

Šitam serverį yra Skyblock,HungerGame,Spleef,PlotMe,BuildIt. Kolkas neveikia tik Parkour,CaptureTheFlag ir Survival.

*Skyblock-tai yra išlikimo tipas kuriame turi išgyventi apsuptas salų. Gauni pradinį skrynę su visokiausiais daiktais kurie tau pradžioj padėtų išgyventi. Greit atsiras ir SkyBlock parduotuvė kuriama galėsi pirkti arba parduoti daiktus.

*HungerGame- čia tu turi išgyventi. Per 20s. pasėmes iš skrynių daiktus turi bėgti kovoti arba ieškoti ir kitų gerų daiktų. Skrynoj galima visur rasti, kai kuriuos galima atidaryti, bet kartais ir ne, nes būna užblokuota. Jei nerandi savo priešo tai nieko tokio, nes po pnš. 15min. atsiranda visi vėl pradžioje. Turi kovoti iki pat mirties už savo Garbę.

*Spleef- Atsirandi arenoje kur gali lošti 1x1 arba daugiau. Ten tu turi įmesti savo priešininką į lavą kuris yra po sniegu. Neis jum užsidaryti kur nors savo kampuose nes išmes jus iš serverio.

*PlotMe- susiradę savo plotą jūs gaunate Kūrybinį modą kai galit viską statyti. Plotas yra 1024 Block/kvadratu. Gilyn yra 65 block. Aukštyn 255 block. Galėsit išsilieti visas savo mintis. Ant Singleplayer kai Creative, Jūs negalite pasididžiuoti savo pastatais nes niekas nemato. O čia visi matys.

*BuildIt- Čia vienas žmogus stato daiktą, kurį jam liepia pastatyti Serveris (Pavadinimai Lietuviški) O kiti turi atspėti ką žmogus stato. Statytojas gauna 2taškus, o atspėjas žmogus 3taškus. Tai puikus būdas pažaisti mėgstantiems spėlioti, galvoti, statyti.

*Apie kitus nereikia net pasakoti, nes vistiek kolkas neveikia.

Serveris gyvavo ir prieš 9mėnesius ir rekordas buvo 40žmonių. Dabar visi užmiršo tą serverį ir dabartinis rekordas yra 15žmonių. Norime, kad visi ateitų į serverį ir vėl kaip senais gerais laikais praleistume laiką.

Serverio IP: mc.adenacraft.lt:25564

Aprašymą kūrė sarasuke

Redaguota , nario Šarūnas-sarasuke
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3841 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...