Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4639 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi supergames lankytojai!

Noriu jus supažindinti su plug.dj muzikos kambariuku kuriame renkasi žmonės klauso,dalinasi muzika

Mano manymu muzika geriausias gyvenimo atributas kitaip sakant "No music no life" pripažinsiu su muzika esu visur,kur eičiau ten turiu ausinukus nesvarbu ar tai svarbi paskaita ar tuoletas visalaika aš būsiu su juo,Taigi eime prie temos tas kambariukas Vadinasi LTCommunity Sutrumpintai LTC

Visi yra laukiami vaikai,nevaikai,suaugę,maži,dideli,vaikinai ir merginos

Tai pat noriu pridūrti rimtiem žmonėm duosiu privilegijas

P.S 2013.11.09 bus nauja plug.dj išvaizda bei naujos galimybės!

Žinau aprašymas nėra tobulas.

Ir man atrodo kad sulauksiu forumiečiu pašaipų nes asmeniškai pats jaučiuosi kvailio vietoje kūrdamas tokias temas

Na bet nepyksiu už kritika tesiog pasakykite ką darau ne taip ką galėčiau pakeisti

Labai,labai nemėgstu heiteriu tokių žmoniu kuriems itikti neimanoma jiems viskas netinka jiems viskas negerai.

Ačiū turbūt pavargot skaityt bet ačiū kad paaukojote kelias minutes reklamai gal būt jus sudominau jei taip užeikite į mano kambariuka

Esu rimtas žmogus sieksiu rimtų tikslų pinigų man nereik naudos irgi man malonu susipažint,bendraut su žmonėmis

Nuoroda : http://plug.dj/ltcom.../strong></span>

Facebook tinklapis : https://www.facebook...ithuania?ref=hl

Redaguota , nario SF-G.us.lt Administracija

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4639 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...