Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4498 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Gali Į download režimą ieit paspaudęs POWER + DOWN ? Pasakysiu viską aiškiai kaip perašyti.

Tai as ir turiu omeny kad iejus i Download rezima meta ta errora. Beto pas mane download rezimas yra POWER + HOME + DOWN, o tas "bios" - POWER + HOME.

Redaguota , nario Grigalius

-------------------------------------

Mano YouTube Kanalas

Gali Į download režimą ieit paspaudęs POWER + DOWN ? Pasakysiu viską aiškiai kaip perašyti.

Nepisk žmogui proto.

Tai as ir turiu omeny kad iejus i Download rezima meta ta errora. Beto pas mane download rezimas yra POWER + HOME + DOWN, o tas "bios" - POWER + HOME.

Su Rom Manager tiesiog parsisiūsk recovery naujausia tavo telefonui, tada įsimetes PER KITO ASMENS PC savo norima Custom Rom'ą įeini į recovery ir pasidarai atnaujinima, ir tada usb turėtų susitvarkyti savaime.

Nepisk žmogui proto.

Su Rom Manager tiesiog parsisiūsk recovery naujausia tavo telefonui, tada įsimetes PER KITO ASMENS PC savo norima Custom Rom'ą įeini į recovery ir pasidarai atnaujinima, ir tada usb turėtų susitvarkyti savaime.

Man atrodo kaskas neperskaite temos klausimo... Kaip as parsisiusiu ta Rom Manager, jei as net negaliu isijungti telefono??

Mano YouTube Kanalas

Tam yra google. O tavo telefonas toks kuriam greitai eina padaryt hard reset.

http://www.hard-rese...hard-reset.html

POWER + ENTER - Į reset menu numeta.

Volume Down + Power - Factory reset.

Tai as jau dariau ta reset, bet vistiek meta USB device not recognized.

Mano YouTube Kanalas

Tau bėda iškilo ne dėl pc ir ne dėl telefono ,o tu neįjungiai kūrėjo parametrų ir neįjungiai USB debugging :)

Bet as atsimenu kai dar buvo androidai sveiki, tai as ijungiau usb debugging ir tada buvo kad raso USB not recognized, o poto isjungiau usb debugging, ir ijungiu telefa i pc ir viskas normaliai isijungia. Bet dar buvo kaskoks bug'as, kad tipo isjungiu usb debugging, o kai ijungiu usb laida i pc ir tela, tada tas usb debugging pats isijungia.

Mano YouTube Kanalas

Bet as atsimenu kai dar buvo androidai sveiki, tai as ijungiau usb debugging ir tada buvo kad raso USB not recognized, o poto isjungiau usb debugging, ir ijungiu telefa i pc ir viskas normaliai isijungia. Bet dar buvo kaskoks bug'as, kad tipo isjungiu usb debugging, o kai ijungiu usb laida i pc ir tela, tada tas usb debugging pats isijungia.

Nu tai subugintas tavo telefono rom'as >_<

• Parašė po 3 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4498 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...