Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4206 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Aš ne savininkas draugas paprašė parašyt. Žodžiu parduodamas serveris SFGP išvertus San Fierro Gyvenimo Pradžia serverio IP: samp13.hostas.eu:8888 Jeigu reikia rašykit man į skype kodas2580 serveris turi nemokamą web www.sfgp.eforum.lt , 740 top.gta-mp.lt balsų ir hostas.eu hostinga. Hosto sąskaitoje dar yra likę 14,5 Lt jų užteks dar 2 mėnesiams. Serverio modifikacija yra SFRG.LT. Jei norėsite pirkti srvr galėsiu uždėti admin, kad apžiūrėtumėte srvr kaina 20-30 Lt kaina priklauso nuo to kada nupirksite. Serveris parduodamas nes savininkas išaugo iš vaikiško gyvenimo :D. Kartoju serverio savininkas ne aš.

Redaguota , nario Kodas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4206 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...