Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Atejo diena kai mane sunervino supergames.lt nariai... [UZEIK]

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4638 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, supergames.lt nariai bei kt. lankytojai noriu pasakyti tai , kad mane labai sunervinote su savo kalbomis, kad net per skype rasineja taip: Lukai , tu nepatikimas? Zmogui atsakau patikimas nu, galiu ir pirmas eiti jei tikrai pazystamas, o kas sako , kad as nepatikimas , irodymus idedat cia (Link arba ss) ir 2012 metu temu nekelkit apie apgavystes nesamonigas cia. Laukiu tik 2013 metu nuo 07men.

Pagarbiai Radion'as.

Ir sita , tai ka buvau apgaves tai tik viena zmogu ant steamo ir ta pacia diena pagalvojau kad reiketu nupirkti jam ta steam , visdelto sumokejo saibas man, tai ta diena gavau saibu ir nuvariau i shopa ir nusipirkau papildyma ir nupirkau is kito zmogaus jam steam'a uz 15lt, tai patvirtinti gali supergames.lt narys. (Nesakysiu nick) Jis pats gal pamatys sia tema.

Redaguota , nario Radion™

x4Gm2Qj.png

Nesvarbu sjp, gali aplamai 2013 metu kelt jei turi kazka..

Nesvarbu, jog tu dabar čia nieko neapgavai, bet vistiek tai dariai. IR jai man reiktų rinktis žmogų iš dviejų, kuris nieko nebuvo apgavęs, ar žmogų kuris kažkada visdėlto buvo apgavęs, tai tikrai rinkčiausi pirmajį variantą.. Taip, kad reikėjo galvot ką darai.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4638 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...