Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4612 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Čia bus šiek tiek teksto. Visa esmė apie tai kad bendruomenė turėtų būti specifiškai orientuota į paprastų žmonių paprastus susikontaktavimus smagiam laiko praleidimui be jokių didesnių sunkumų su tais pačiais žmonėmis iš tos pačios bendruomenės. Vienu žodžiu - viena didelė šeima.

mvzu.jpg

Taigi - liūdnas labai vaizdas lyginant Lietuvos forumus ir saitus su užsienietiškais. Man kas labiausiai užkliūva tai plataus bendravimo nebuvimas. Visos diskusijos susiveda ne apie žaidimus pagrinde ir organizuotą žaidimą bet apie visokius jailbreak'us, crekus, GTA, CS ir jų variacijas. Suprantama kad tai įtakoja perlenktos žaidmų ir konsolių kainos Lietuvoje bei daugumos vyresniųjų požiūris į žaidimus - jie vis dar skaito tai menkaverte nesąmone.

Visgi tai nekeičia to fakto kad pilną žaidimų kurie yra geri ir kurie gali būti žaidžiami su bendraminčiais - ne vien su klasiokais, giminėmis, artimiausiais draugais ir t.t. Kai kurie net nežino kaip ir kas gali būti ir kuria visokius nesąmoningus klanus.

Nereikalingas klanas norint būti grupėje ir žaisti su tais pačiais žmonėmis. Klanai turėtų būti profesionalus lygis, bet Lietuvoje tas labiau panašu į gatvių gaujas Marijampolės mikrorajone.

Ką aš noriu pakurti turėtų būti nepriklausomas ir šiltas priėmimas visų norinčių žaisti kooperatyvinius žaidimus, formuoti komandas ir platoonus taktiniuose žaidimuose ar šaudyklėse kaip Battlefield ir lengvai susisiekti su visais.

Forumai jau tampa kiek dinozauriški šiuo paprastu atžvilgiu neskaitant kitų jų pliusų.

• Reikalauja registruotis;
  • Reikalauja prisiloginti;
  • Reikalauja knistis tarp krūvos postų ir temų kurių 95% yra neaktualūs;
  • Amžinas sifilis - spambotai ir spambotiniai žmonės;
  • Reikalauja daug moderatorių ir administratorių dėmesio norint palaikyti tvarką;
  • Kartais kainuoja didelius ar sąlyginai didelius pinigus įskaitant hostą ir adresą;
  • Reikalauja bent kažkokio lygio turinio valdymo bei HTML/PHP/SQL žinių;
  • Ne itin patogus telefonų ekranuose be specialių add-onų ir kitokių korekcijų;
  • Po sąlyginai trumpo laiko techniškai ir vizualiai pasensta o atnaujinus iškyla krūvos problemų;
  • Vyresni žmonės (kaip kad aš) nenori registruotis forumuose.

Čia galima vardinti ir vardinti. Tačiau tai nereiškia kad jie nereikalingi - paprasčiausiai reikalinga paprasta simbiozė kaip kad tarp Facebook ir forumo ir Google Plius ir forumo ir t.t. Lietuvoje aš netikiu konkurencija ir jeigu ji vyksta tai nebent nesąmonių lygmenyje. Todėl aš vis dar žiūriu į pasaulį pro rožinius akinius - bendruomenė kuri yra nepriklausomai nuo kitų gali būti susijusi su visomis bendruomenėmis ir tas ryšys priklausytų nuo pačių bendruomenės narių. Čia šitas punktas tik tam kad nuraminti paranoikus nenorinčius kad aš užvaldyčiau pasaulį ir murmančių "o kam to reikia".

Aš Lietuvoje jau negyvenu daugiau nei 2 metus todėl bijau būti atitolęs nuo bendros situacijos. Man reikia informacijos ir pagalbos:

• kur ir kaip geriausiai paskleisti informaciją apie bendruomenę Google+ (G+ labiau apie bendravimą, Facebook labiau apie komentavimą);
  • ar atsirastų iš čia norinčių paskleisti informaciją apie ją jeigu jau esate užsiregistravę?
  • kokybė svarbiau už kiekybę todėl reikėtų žmonių kurie žaistų ir norėtų žaisti kartu su kitais bei netrodytų kaip idiotai iš kalbėsenos (turiu omenyje visokius keiksmažodžius ir įžeidinėjimus nukreiptus į kitus žmones, žaidimus bei konsoles);
  • jeigu mėgstate co-op bei geras komandas kituose žaidimuose - asmeniškai prašau prisijungti nes aš pats ieškau tokių žmonių su kuriais galėčiau žaisti ir kurie kalbėtų ne angliškai ir ne prancūziškai;
  • bet kokie pasiūlymai taip pat būtų labai naudingi.

Diskusiją galima vystyti toliau ir kilus klausimams - klauskite. Atsiprašau jei atrodo kad nusipezėjau bet tai yra geras dalykas geram tikslui ir tikiuosi kad rezultatas bus geras.

Nuorodą į bendruomenės karkasą - https://plus.google....312861178517859

Redaguota , nario InvictaVultis

PLAYSTATION 3 CO-OP ŽAIDIMŲ PASIŪLYMUS RAŠYKITE Į SKYPE [anachronix.noein] # PSN ID [invictavultis] # GOOLE+ [dominusinterceptus]

InvictaVultis.png

(redaguota)

Be registracijos niekaip nebus patogaus administracijai vartotojų valdymo, tad kur tu su pareiškimais, kad registracijos "specializuotuose" forumuose nereiktų neįsivaizduoju kur nueisi. O beveik visa kita ką pasakei tas tiesa. :)

O į tavo klausimus atsakymai:

1 Tuose pačiuose tavo iškeiktuose forumuose, skype bot'ais, reklamų keitimaisis su tinklapiais

2 Labai tuom abejočiau, kad kažkas apsiimtų

3 Jokiam planetos užkampy nerasi tokių gamerių, kurie visi geriečiai ir laikos taisyklių bei nesikeikia. Juk visokių yra ir visokių reikia.

4 Ieškok tokių žmonių atitinkamam žaidimui dedikuotam forume arba šio forumo konkretiems žaidimams dedikuotose skiltyse.

5 Sudėliok aiškiau tekstą, nes kai kuriuos sakinius teko po tris ar keturis kartus skaityt kol pagavau kampą. Tekstas rimtai siaubingai nerišlus arba aš per pusvalandį patapau neraštingas. :D

Redaguota , nario wersas1
plVjD.png
(redaguota)

Dėkui už atsakymą nes jau maniau į archyvus tema nueis po vienos dienos.

Be registracijos niekaip nebus patogaus administracijai vartotojų valdymo, tad kur tu su pareiškimais, kad registracijos "specializuotuose" forumuose nereiktų neįsivaizduoju kur nueisi. O beveik visa kita ką pasakei tas tiesa. :)

Aš ne apie forumus o apie Google Plus. Kas gmailą turi automatiškai turi paskyras ir patogiai mato pranešimus raudono skaičiuko pavidalu visur kur tik google naudoja.

O į tavo klausimus atsakymai:

1 Tuose pačiuose tavo iškeiktuose forumuose, skype bot'ais, reklamų keitimaisis su tinklapiais

Na aš prieš spamą todėl kiek subtiliau noriu prie to prieiti - laiku ir vietoje įterptas patarimas/pasiūlymas. Ir reklamos su visokiais beprasmiais baneriukais nereikalingos. Tai turi būti dalykas kuriame patys žmonės norėtų būti ir nebūtų verčiami arti. Taip sakant iš lūpų į lūpas. Kažkaip gėjiškai skamba bet toks posakis yra... Skype botai tai čia jau išvis siaubas.

2 Labai tuom abejočiau, kad kažkas apsiimtų

Darbo daug nereikia. Paprasčiausiai užsiminti esant progai kad yra tokia grupė. Pavyzdžiui jei kas parašys "blecha mucha - neturiu su kuo žaisti neskaitant močiutės" tai vat tokiam galima ir pasakyti, kad "yra tokia vieta kur renkasi tokie pat likimo atstumti kaip ir tu". Tai gali trukti ir pusmetį ir metus - nesvarbu. Geriau 50 žaidžiančių nei 500 tuščių vardų.

3 Jokiam planetos užkampy nerasi tokių gamerių, kurie visi geriečiai ir laikos taisyklių bei nesikeikia. Juk visokių yra ir visokių reikia.

Keiksmažodžiai tai čia aš gal per švelniai pasakiau. Pavyzdys kas man nieko baisaus - "šūdas čia nežaidimas"; [be cenzūros - vaikai užsimerkite] pavyzdys kas yra blogai - "pisk tu nxren ožy".

4 Ieškok tokių žmonių atitinkamam žaidimui dedikuotam forume arba šio forumo konkretiems žaidimams dedikuotose skiltyse.

Tai kad dauguma CS ir GTA senus matau tik žaidžia :)

5 Sudėliok aiškiau tekstą, nes kai kuriuos sakinius teko po tris ar keturis kartus skaityt kol pagavau kampą. Tekstas rimtai siaubingai nerišlus arba aš per pusvalandį patapau neraštingas. :D

Matyt perdaug ilgų žodžių. Prieš miegą rašiau pusę dienos ieškoję su kuo žaisti Borderlandus ir naktį prieš tai solo žaidęs.

Aš forumų nekeikiu, tiesiog jie turi minusų, kurių neturi G+ bet ir G+ neturi to, ką gali suteikti forumai. Prieš kelis metus forumizmas buvo mano fetišas. Ir buvau keliuose Counter Strike klanuose, bet pavargau nuo viso to dalyko. Labai.

P.S. Gyvatės paankstono PlayStation 4 apmokėjimo dieną... 780£ nuskaičiuos anksčiau nei planavau (susimąstęs snukutis)

Redaguota , nario InvictaVultis

PLAYSTATION 3 CO-OP ŽAIDIMŲ PASIŪLYMUS RAŠYKITE Į SKYPE [anachronix.noein] # PSN ID [invictavultis] # GOOLE+ [dominusinterceptus]

InvictaVultis.png

Vistiek reikia registruotis... Prie google. O jie ne ką tegeresni už gerai dirbančią forumo administraciją.

Su antru sutinku... :)

Tokie gamer'ių rūšis čia dažniau iš vyresniųjų(18+), kurie per daug įsivaizdinę counter'į kapot ir galvot, kad jie afigeniausi pasauly. Tą irgi sunkiai pakeisi, ypač Lietuvoj, kur beveik visi mes tokie. :D

P.S. PC for life xd

plVjD.png

Kas domisi - kontaktai yra pirmuose postuose. Paanalizavau šiek tiek forumą ir narius - kiek ne toks kontingentas šiame forume - visi labiau orientuoti į "bizniukus", nusiskundimus apie visokius sukčius, viendienius "projektėlius" bei morališkai ir techniškai pasenusius žaidimus (GTA bei CS).

Tema gali būti rakinama nes aš nebeseksiu jos.

InvictaVultis.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4612 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...