Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4214 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, parduodu vLRG.LT modifikaciją, modifikaciją čia buvo patalpinta, bet be PAWN ir SQL failo nieko nepadarysite. :)

Aš turiu vLRG.LT pilną modifikaciją su PAWN ir SQL failu, galėsiu ir serverį įjungti aprodyti ar per Team Viewer parodyti SQL failą ir PAWN, įjungti kiek PAWN ir SQL per phpmyadmin. Aš parduosiu modifikaciją tik vienam žmogui, kad nebūtu ji internete visiškai patalpinta, o kaip parduosiu pats ištrinsiu, nes man nereikia, ir nebežaidžiu SA:MP. O ką aš už ją noriu?

SMS žinute, kainą siūlykite čia.

League Of Legends acc'ountas, kad būtu EU WEST.

Steam: Kad būtu įdomesniu žaidimų.

Keitimai į kitus modus manęs nedomina, nes aš nebežaidžiu SA:MP, domenai taip pat, ką parašiau tas ir domina mane.

Kas susidomėjote rašote, ir parašykite ką siūlote ir palykite savo skype, aš pats su jumis susisieksiu. Nes rimti žmonės nepatingės čia parašyti, nes dauguma pakviečia į skype, ir bando apgauti, aš ne tam čia registravausi, kad reiktu apgaudinėti žmonės, tiesiog kas ieško modifikacijos tam žmogui padaryti gera ir sau. Ir prašome čia be reikalo nefreepostinti, kam nereikia tai geriau ir nerašykite. Ačiū.

PAPILDAU.

Dar parduodu:

aPine.LT serverio vartotoja.

Las-Venturas.LT serverio vartotoja.

SARG.LT serverio vartotoja.

Visi del pasiulymu i skype kaip ir raiau. Skype: death19971

Redaguota , nario Dziū-va
3b91aec7e77e0cd8f20f5d1bae4967d3811.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4214 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...