Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5404 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Tai va skelbiu asmenine akcija čia tokia kaip ir pagalbą ir tuo pačiu jums galimybė laimėti :)

1 Problema: Turiu Custom Languages tačiau yra bėda kai duoda rinktis Kalba va kas dar būna: http://img34.imageshack.us/i/57046266.png/

Čia Custom Languages .sma failiukas: http://ikelk.lt/items/4ZkmTs2y8r

Kas sutvarkys šita bėda gaus 25 Forumo Litu ir +rep

2. Problema: Serveryje yra įdiegta CSDM tačiau aš noriu kad CSDM menu nemestu, nes serveris yra gunxp, gal kas žinote kaip tai padaryti? Ir kaip išjungti visus pirkimo meniu? Taip pat kaip padaryti kad atsirade žaidėjai gautu ne 800 o tarkim 2000 ?

Kas pasakys kaip visa šitą dalyką padaryti gaus 28 Forumo Litus ir +rep

3. Problema: Man reikia GunXp Daugiau tobulinimu nes tam standartiniam jų yra labai mažai iš kur gauti jų daugiau norėčiau kad jų būtu, kaip šitam serveryje: cs.playnet.lt:27016

Kas padės gaus 55 Forumo Litus ir +rep

4. Problema: Na ką ji paskutinė :) Man reikia tokio Vip Plugin bet kad būtų ir .sma failiukas :)

Vip gauna 20xp uz kill.

Vip skinas.

Paspaudus TAB prie nick rašoma VIP.

Matomas /vips sąraše.

Slot reservacija.

Parašius /vipmenu gaunamas meniu kuriame galima pasirinkti:

Šarvai kiekvieną roundą

Granatų komplektas

Nemokamos kulkos

Papildomi pinigai

Kill bonus(+5HP už kill)

Peilio galia(Papildomos HP su knife)

Kas padės tai gauti gaus 32 Forumo Litus ir +rep

Akcija vyksta taip: Kas pirmas įdeda kažkokį dalyką aš jį patikrinu jei viskas veikia kaip turi veikti, pervedu pinigus ir pasakau kad tas dalykas jau sutvarkytas.

• Parašė po 2 savaičių...
  • ,
Tai va skelbiu asmenine akcija čia tokia kaip ir pagalbą ir tuo pačiu jums galimybė laimėti :)

1 Problema: Turiu Custom Languages tačiau yra bėda kai duoda rinktis Kalba va kas dar būna: http://img34.imageshack.us/i/57046266.png/

Čia Custom Languages .sma failiukas: http://ikelk.lt/items/4ZkmTs2y8r

Kas sutvarkys šita bėda gaus 25 Forumo Litu ir +rep

2. Problema: Serveryje yra įdiegta CSDM tačiau aš noriu kad CSDM menu nemestu, nes serveris yra gunxp, gal kas žinote kaip tai padaryti? Ir kaip išjungti visus pirkimo meniu? Taip pat kaip padaryti kad atsirade žaidėjai gautu ne 800 o tarkim 2000 ?

Kas pasakys kaip visa šitą dalyką padaryti gaus 28 Forumo Litus ir +rep

3. Problema: Man reikia GunXp Daugiau tobulinimu nes tam standartiniam jų yra labai mažai iš kur gauti jų daugiau norėčiau kad jų būtu, kaip šitam serveryje: cs.playnet.lt:27016

Kas padės gaus 55 Forumo Litus ir +rep

4. Problema: Na ką ji paskutinė :) Man reikia tokio Vip Plugin bet kad būtų ir .sma failiukas :)

Vip gauna 20xp uz kill.

Vip skinas.

Paspaudus TAB prie nick rašoma VIP.

Matomas /vips sąraše.

Slot reservacija.

Parašius /vipmenu gaunamas meniu kuriame galima pasirinkti:

Šarvai kiekvieną roundą

Granatų komplektas

Nemokamos kulkos

Papildomi pinigai

Kill bonus(+5HP už kill)

Peilio galia(Papildomos HP su knife)

Kas padės tai gauti gaus 32 Forumo Litus ir +rep

Akcija vyksta taip: Kas pirmas įdeda kažkokį dalyką aš jį patikrinu jei viskas veikia kaip turi veikti, pervedu pinigus ir pasakau kad tas dalykas jau sutvarkytas.

1. Ant client languages tu neikeles .txt failo y data/lang (jy rasi: cia

2. Isjunk csdm_equip faila. (jy isjungti gali: addons/amxmodx/config/plugins-csdm faile. ant csdm_equip uzdek pradzioj ; tai gausis: ;csdm_equip

trecio ir 4 nepyk, bet nezinau!

original_img.png

Nauja taisyklė:

- Norint pakelti temą į sąrašo viršų, prašome naudotis mygtuku "Pakelti temą". Žodžiai kaip "BUMP,UP" yra draudžiami.

Supranti dėl client languages ten kažkas negėrai, nes kur tu numetei link aš tapati ir naudoju tačiau man jis va tokias nesamones ir daro. Tipo raso jog nera txt failiuko kai is tikro jis yra ikeltas. (Tad nieko ir nepadėjai)

O del csdm dekui už tai gauni ka ir buvau sakes :)

Aciu :beers:

o del pirmo.. Na as y serva dabar idejau, man viskas gerai. Gal parasyk man y skype, per teamViever as pazesiu kas ten pas tave. :) (skype: erikoonas10

original_img.png

Nauja taisyklė:

- Norint pakelti temą į sąrašo viršų, prašome naudotis mygtuku "Pakelti temą". Žodžiai kaip "BUMP,UP" yra draudžiami.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5404 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...