Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4218 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki. Atsirado pas mane viena bėdelė. Atrodo,kad tai visiškas menkniekis, bet jis labai nervuoja. Klausant per ausines ir žaidimai ir muzika nei kiek nestriginėja, o atjungus ausines ir klausant per kolonėles kažkodėl trūkčioja kokiai 1 sek. Neesu kompiuteristas,todėl nežinau kas čia daros. Galbūt dėl operacinės,nes gan senai buvo įrašyta (maždaug 1 metus) čia mano nuomonė,nes daugiau net neįsivaizduoju kas gali būt :D

Prašau padėkti kas nors.

Kokie tiksliai draiveriai? ką rašyt googlei? ar linką gal galėtum? +REP

http://www.drivermagician.com/download.htm

Susirask kokį galiojanti programos raktą youtubėje, nes kiek pamenu čia reikiamos funkcijos atjungtos.

O apie programą, tai ji tau aptiks driverius automatiškai ir persiųs juos. Tau tereiks instaliuot juos ir viskas. Turėtum nesunkiai susigaudyt ten, paprasta programa. Aš naudojuos ją visad kai prireikia.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4218 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...