Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5754 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

m3346.jpg?t=1278423330

Tai antroji dalis žymiojo gangsterių gyvenimo žaidimo "Mafia", išleisto dar 2002 metais. Žadama, jog ir antroje dalyje veiksmas vyks tarp 1940-1950 metų, kuomet mafija už Atlanto itin klestėjo. Mums žadama nuostabi grafika, daugybę veiksmo ir beprotiškų lenktynių miesto gatvėmis, Holivudinio filmų stiliaus istorija, kurią jums žada pasakoti itin ryškūs personažai, gyvame mieste.

P.S Žaidimą jau galima parsiųsti iš torrent, linkomanijos. ;)

Super žaidimas jau 5 chapteryje labai netgi geras žaidimas žinoma visiem pagal skonį yra ir kritikų kurie jįų įvertinę bet man jis tikrai geras istorija 10/10 gameplay 9/10 galėtų biški ir būti geriau šiaip aš bendrai jam duočiau 9 balus iš 10 :) Bandyk visi kuriem paveža :DD

sigasdd.png

Grižau ir vėl atnaujinsiu Supergames.LT :)

Jeigu padėjau +r3ep ;)

Labai idomus zaidimas,tik sian pradejau lost,itraukiantis labai.. 10/10

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Man tai kazko nepasileidzia zaidimas bandau paleist steam programa rodo kad krauna o veliau niekas nevyksta. Gal pc lievas:

intel 2.66GHz

RAM 1.5GB

WGA Geeforce FX5500 256MB

windows xp

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5754 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...