Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4653 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Beats ausinės gali išgauti labai LOW dažnius, t.y žemus. Žemi dažniai yra bumčikas. Taip pat gali išgauti ir aukštus. Kokybė labai gera, tuo net neabejoju, + Ausinės užspaudžia ausis ir tu nieko aplink nebegirdi tik muziką, jei išgalėčiau nusipirkčiau tikrai, nė neabejodamas.

Hmh :D Kiekvienos ausinės išgauna aukštus ir žemus dažnius. :D

Kad jos testuotos buvo kartu su David Guetta, tai aš galiu patikint jus, kad tai tik reklama ir David'as susižėrė pinigelių už tai. Kitas dalykas, tas, kad pagal pardavimą ir naudojimą tarp DJ'ėjų oficialiai, jos užima 35 vietą. Ne pats geriausias rodiklis.

Dauguma žinomų DJ'ėjų naudoja numark ar pioneer firmos ausines, kiek teko pastebėt, nes visgi patirtis kalba :) Tiek firmos tiek pačio DJ.

O dėl pabandymo, išbandyt aišku visiems įdomu, bet nemanau, kad verta leisti nuo 700-1000LT tokiam dalykui :) Kiek teko domėtis, tai kištukas (dar vadinamas jackas) yra 3,5mm. standartinis trejų "magnetinių juostelių" (kiekvienų ausinių kištukas turi tris juostas, kuriose yra tie minėti žemi, aukšti ir dar vienas dalykas) taip, kad nors ir ką beklausytum nemanau, kad stebuklų ten išgirsi :) Dėl patogumo nesiginčysiu, pats naudoju Beats by Dr. Dre Studio, kurios man atsiėjo 75 svarus ir labai džiaugiuosi. Nežinau kaip jums bet man svarbu kokybė ir švarus (tikras) garsas.

Hmh :D Kiekvienos ausinės išgauna aukštus ir žemus dažnius. :D

Kad jos testuotos buvo kartu su David Guetta, tai aš galiu patikint jus, kad tai tik reklama ir David'as susižėrė pinigelių už tai. Kitas dalykas, tas, kad pagal pardavimą ir naudojimą tarp DJ'ėjų oficialiai, jos užima 35 vietą. Ne pats geriausias rodiklis.

Dauguma žinomų DJ'ėjų naudoja numark ar pioneer firmos ausines, kiek teko pastebėt, nes visgi patirtis kalba :) Tiek firmos tiek pačio DJ.

O dėl pabandymo, išbandyt aišku visiems įdomu, bet nemanau, kad verta leisti nuo 700-1000LT tokiam dalykui :) Kiek teko domėtis, tai kištukas (dar vadinamas jackas) yra 3,5mm. standartinis trejų "magnetinių juostelių" (kiekvienų ausinių kištukas turi tris juostas, kuriose yra tie minėti žemi, aukšti ir dar vienas dalykas) taip, kad nors ir ką beklausytum nemanau, kad stebuklų ten išgirsi :) Dėl patogumo nesiginčysiu, pats naudoju Beats by Dr. Dre Studio, kurios man atsiėjo 75 svarus ir labai džiaugiuosi. Nežinau kaip jums bet man svarbu kokybė ir švarus (tikras) garsas.

Na jos išgauna žiauriai gerai žemus ir aukštus :D.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4653 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...