Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4653 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nežinojau kur rašyti :D

Tai va manau neblogas visai dizainas, dariau pats, kodą ir dizainą(nieko ypatingo), mačiau jau kažkokie vaikai nuripino tai galvojau p**** atiduosiu vistiek jau šitas atsibodo.Tai sukoduotas HTML/CSS, pasidaręs buvau, kad naujienas patogiai rašyti būtų ant WORDPRESS'o tai viskas yra ".zip" faile.

Peržiūra

Siūstis

Jei kokios pagalbos rašykite čia.

Guest Tobias_Kingston

atsleisk zmogau bet as jo neripinau tik perdariau ji paprastu htmlu ir php dizainas unikalus tada kaip pats ji sukodini ir supiesi bet jusu dizas nera unikalus nes nesinori pyktis su jumis chebra bet dizas kaip dizas

atsleisk zmogau bet as jo neripinau tik perdariau ji paprastu htmlu ir php dizainas unikalus tada kaip pats ji sukodini ir supiesi bet jusu dizas nera unikalus nes nesinori pyktis su jumis chebra bet dizas kaip dizas

Ką tu išvis čia nusišneki, kad aš jokio kampo nepagaunu.Man rodos tu man apie batus aš tau apie ratus.Dizainą dalinuosi seną tokį tamsų, o iš kur tu ištraukei tą šviesų tai net neįsivaizduoju.Tą tamsų aš pats piešiau ir kodavau ir t.t.

Nepisk man proto.Linkas viskas veikia, kompą susitvarkyk

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4653 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...