Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4655 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, taigi ieškau perspektyvaus žmogelio kuris turi įdėją, mintį ir pnš. Ko iš to žmogaus reikalaučiau tai kad būtų subrendęs, turintis savo nuomonę, ne tas kuris triznioja ar pasiduoda kiekvienai kliūčiai pasirodžius. Kokį projektą darot man didelės įtakos nėra. Neapsiimsiu samp bei minecraft projektais nes manau jog tokiems jau ne kas išeit tegali.. (Nebent įrodysit jog iš jūsų žinių galima kažką išvystyt)

Kelios detalės apie mane - Mano vardas Benas, man 14 metų.. ( Jei kam reiks daugiau informacijos susisieksim skype.. )

Ką aš suteikt galėčiau?

• Paremiu .lt ar kitais domenais
  • Paremiu tinklapio hostingu metams
  • Tinklapio/serverio priežiūra, administravimu.

Kaip minėjau žmogus turi būt nusiteikęs darbui ir yra suplanavęs iš mažo projektėlio bandyt išvystyt dėmesio vertą projektą.

P.S. Žmogaus norėčiau sulaukt su kuom unikalesnėm įdėjom, o ne norinčio sukurt projektą kokių jau pilna yra..

Redaguota , nario FenGas`

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4655 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...