Peršokti į turinį

Animal magnetism


eXpressito

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5004 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

p2p.pngSkils reikalavimai: 18 Slayer, 30 Ranged, 19 Crafting, 35 Woodcutting.

Quest reikalavimai: The Restless Ghost, Ernest the Chicken, Priest in Peril.

Reikalingi daiktai: Ghostspeak amulet, 20 Ecto-tokens (kaip juos gauti parašyta prie 8straipsnio), 5 Iron bars, Mithril axe, Hammer, Hard leather, Holy symbol, Polished buttons (kaip juos gauti parašyta prie 16 straipsnio).

Rekomenduojama: Ginklas, Amulet of glory, Games necklace ir pradedant questa užmušti pora HAM sargybiniu ir gauti Polished buttons.

pradedame.

1.Pirmiausia teleportuojamės su Glory Of Amulet į Draynor Village ir eikite į Draynor Manor, kuris yra į Šiaurę nuo Draynor Villge, pasikalbėkite su Ava. Ji pasakys, kad nori susitaisyti savo lovą, tada ji jūsų paprašys atnešti jai du Undead chickens esančius palei Farming parduotuvės, kad ji galėtų susitaisyti ją.

1.jpg

2.Kaip pasikalbėsite su Ava, nusigaukite prie Ectofuntus. Tada eikite į vakarus, kol prieisite Undead cows, paeikite dar truputy toliau ir namelyje pamatysite Alice, pasikalbėkite ir paklauskite apie jos vyra. Ji jūsų paprašys pasikalbėti su jos vyru, kuris yra už Alice namo (ten jis vaikšto kartu su Undead cows).

2.jpg

3.Užsidėkite dabar savo Ghostspeak amulet ir pasikalbėkite su Alice's husband. Jis pasakys, kad vis dar myli savo žmoną, grįškite pas Alice ir pakalbekite.

3.jpg

4.Ji norės sužinoti banko slaptažodį. Nueikite pas jos vyra, bet jis nesakys slaptažodžio, nes galvos, kad jūs esate vagys ir norite jį apvogti.

5.Vėl pasikalbėkite su Alice. Ji pasakys, kad ji nori pasikalbėti su savo vyru ir jums reikia nueiti pas Old crone, kad ji pagamintų naują Ghostspeak amulet.

6.Eikite į mažą namuką, kuris yra vakaruose nuo Slayer Tower ir ten jūs rasite Old crone. Ten bus senutė kuri jums pagamins nauja ghost speak amuleta.

Old Crone yra čia.

4.jpg

7.Kai, Old crone pagamins amuleta, grįžkite pas Alice vyrą ir duokite jam naująjį amuletą. Dabar iš jo galite pirkti Undead chickens po 10 Ecto-tokens. Paimkite du Undead chickens.

8.Kaip gauti Ecto-tokens: Pasiimkite 4 Bones, 4 Empty pots, 4 Buckets, Ghostspeak amulet ir eikite į Ectofuntus. Užlipkite į antrą aukštą. Panaudokite Bones ant aparato, pasukite svirtį, susemkite miltelius į Empty pot. Taip padarytikite su visais Bones. Nulipkite į pirmą aukštą. Pro Trapdoor nulipkite į pačią apačią. Apačioje į kibirus prisisemkite žalio skysčio, Lipkite atgal į viršų, Pasimelskite ant Ectofuntus ir pasikalbėkite su kokiu nors vaiduokliu ir gausite Ecto-tokens.

9.Grįžkite pas Ava. Ji pasakys, kad pasikalbėtumėte su Witch, kuri yra tam pačiame name Draynor Manor, išėjus iš Ava's kambario paekiti truputy į šiaurę ir ten turėtumėte rasti Witch, pasikalbėkite su ja ir ji užsimins apie Undeath tree.

5.jpg

10.Dabar pro galines duris išėja eikite į pradžia prie pagrindiniu vartu. Ir su savo Mithril axe bandykite nukirsti Undeath Tree, ten ju daug yra pradžioj tai nesunkiai rasite, bet jums nepavyks jo nukirsti, todėl grįžkite atgal pas Ava ir pasikalbėkite.

11.Ji jums užsimins apie Burthrope gyvenantį Turael.

12.Teleport darykit i Burthorpe su Games neckle, arba eikite į pastatą, kuris yra į Šiaurę nuo Chaos Temple. Pasikalbėkite su Turael ir jis jums pagamins Blessed axe, būtina turėti Mithril axe ir Holy symbol, kitaip Turael nepagamins jums Bessed Axe.

7.jpg

13.Kai turėsite Blessed axe grįžkite į Draynor Manor ir nukirskite Undead twigs nuo to medžio,nuo kurio pirmai negalėjote nukirsti.

14.Nukirte medį, grįžkite pas Ava ir duokite jai Undead twigs. Ji jums duos lapus ir juos reikės sudėlioti, kad matytusi kaip gaminamas Ava's Attractor, kai paspausite ant lapų jums reikės juos sudėti. Palikite apačioje žalius rutuliukus tik antrą, penktą ir devintą.

7.jpg

15.Kai sudėsite pasikalbėkite su Ava. Ji jums lieps Polished buttons panaudoti su Hard leather, kad gautumėte Container (kuprinės pagrindą). Tai padarę pasikalbėkite vėl su Ava ir gausite Apdovanojima.

16.Kaip gauti Polished buttons: Nueikite į HAM požemį

kuris yra čia.

9.jpg

Ten žudykite HAM Guards (level-12), (level-18) arba (level-22), kol jie išmes Buttons. Tada paspauskite ant jų ir jūs juos nuvalysite.

Sveikinu ivygdžius Animal Magnetism!!!

10.jpg

Apdovanojimas: 1000 Crafting exp, 1000 Fletching exp, 1000 Slayer exp, 2500 Woodcutting exp, ir galimybe nesioti Ava's Attractor.

Dėmesio: Jai prarasite Ava's Attractor, galesite pasimti kita vėl pasišnekėja su Ava, jums tik reikes 999gp.

http://www.rsmasters.net

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5004 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...