Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4660 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi noriu sukurti repo kūrinį savo merginai, balsas yra neblogas, daina sparčiai rašoma, tik vienas minusas niekaip nesukursiu pagal intonaciją byto, tai gal atsirastų toks žmogus, kuris man padėtų sukurti, paaiškintų viską? Tikrai atsidėkočiau.

Parašykite į forumą savo kontaktus per kuriuos galėčiau susisiekti.

Mhm... Su kokia programa kuri? patarčiau kurti su FL Studio 9-11 versija, tikrai lengva, kick,hat ir pnš yra, atsidarai piano roll ir rašai garsus kurie tau patinka, po savaitės žėk jau mini beatą sukūrei. Tikrai labia paprasta programa.

O jeigu tarkim tam darbui skirčiau 3 dienas ir iš vien dirbčiau kaip mana išeitų kokį 1 minutės bytuką susukti? :)

O jeigu tarkim tam darbui skirčiau 3 dienas ir iš vien dirbčiau kaip mana išeitų kokį 1 minutės bytuką susukti? :)

tikrai gautai, per pora dienų sukūriau bitą 2 min bet lievokas man :D gal dėl to kad vis leidau tą pačią vietą nesupratau pats, žodžiu ten šonuose yra effectai, aš naudojau pavž. butelio nukritimą, ir toksai garsas panašus gavosi kaip per animals dainą.

tikrai gautai, per pora dienų sukūriau bitą 2 min bet lievokas man :D gal dėl to kad vis leidau tą pačią vietą nesupratau pats, žodžiu ten šonuose yra effectai, aš naudojau pavž. butelio nukritimą, ir toksai garsas panašus gavosi kaip per animals dainą.

O kažkur tokį kaip gitaros garsą galimą būtų gauti

Kažkur tokį:

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4660 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...