Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4635 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Šiandieną žaidimų naujienose:

Pasirodė tikrieji Watch Dogs reikalavimai sistemai;

Jau galite užsisakyti SONY 3D virtualios tikrovės akinius;

Pasirodė naujasis epizodinis Telltale Games žaidimas;

Naujasis Tomb Raider pasieks ir MAC platformą;

Norite nemokamo The Witcher žaidimo? Užsukite į Gog.com;

Steam Machine įrenginiuose puikuosis ne tik NVidia vaizdo kortos;

Tikėtina, kad GTA 5 asmeninių kompiuterių versija pasirodys kitų metų pradžioje;

Ir dar daugiau naujienų iš žaidimų pasaulio.

• Teigiamai 3
  • Neigiamai 1

Logo fainas taipogi ir naujienos neatsilieką :)

Kai buvau mažesnis, aš susikišdavau rankas po maike ir sakydavau kitiems, kad neturiu rankų. Restartindavau video žaidimą, kai jausdavau, kad pralaimėsiu. Miegodavau su visais pliušiniais žaislais, kad nei vienas nesijaustų atstumtas. Turėjau tą rašiklį keturių spalvų ir bandydavau iškišti visas spalvas vienu metu. Įpildavau limonado į kamštelį ir apsimesdavau, kad geriu alkoholinį gėrimąSunkiausias sprendimas, kurį reikėjo priimti, tai kurį nintendo žaidimą žaisti. Laukdavau už durų, kad kažką išgąsdinti, bet neišlaukdavau, nes atsibosdavo arba užsimanydavau į tualetą. Apsimesdavau miegančiu, kad nuneštų mane į lovą. Manydavau, kad mėnulis seka mano mašiną. Žiūrėdavau stiklu bėgančius lietaus lašelius ir įsivaizduodavau, kad tai lenktynės. Įsijungdavau kompiuterį vien tam, kad papiešti per Paint. Vieninteliai netikri draugai buvo tik tie nematomi. Dainuodavau duše. Prarydavau vaisių sėklas ir bijodavau mirti, nes medis išaugs mano pilve. Turėdavau sumuštus kelius vietoj sudaužytos širdies. Prisimenu, kai mes visi buvom vaikai ir negalėjom sulaukti kada užaugsim... Ką, po galais, mes sau galvojome?

Visdar nesuprantu, kaip KAIKURIE praklauso, kad Rokstar nepatvirtino fakto, jog GTA V bus ant pc kitų metų pradžioje. Tai neoficialus sprendimas. Tai kol kas tik gandas.

Kitų metų pradžioje (ar bent pirmojoje pusėje) tikrai jau bus GTA V...

O dėl to naujo INTRO, tai kažkoks nepavykęs atrodo. Senesnis buvo paprastesnis ir geresnis. (nu bent jau už dabartinį tikrai geriau atrodė :D)

Kitų metų pradžioje (ar bent pirmojoje pusėje) tikrai jau bus GTA V...

O dėl to naujo INTRO, tai kažkoks nepavykęs atrodo. Senesnis buvo paprastesnis ir geresnis. (nu bent jau už dabartinį tikrai geriau atrodė :D)

Manau tu vienas iš tų "kaikurie" pažiurėk dar kartą naujienas, ir klausyk ką sako. Rokstar to nepatvirtino. Todėl, kad nori didesnio pelno, o jei padarys pc, jį nukrekins, ir jų pelnui praktiškai "cha*a"

Manau tu vienas iš tų "kaikurie" pažiurėk dar kartą naujienas, ir klausyk ką sako. Rokstar to nepatvirtino. Todėl, kad nori didesnio pelno, o jei padarys pc, jį nukrekins, ir jų pelnui praktiškai "cha*a"

Ant xboxų ir PS žaidimus laužia daug greičiau, nei ant PC :D Nespėjo išleist to GTA 5, o jis jau buvo nuleakintas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4635 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...