Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4637 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Taip parupo man, kodėl jis užsidėjas žaidimo balso nickname ? nesugalvojo kito tai panaudojo

Kas čia tokio,jis tau labai trugdo?jis tau kašką padarė? Jeigu aš čia dabar pasivadinčiau ten koks Admin_Bumeris ar ten Tautrimas_Juska kas būtų vėl pistum protą? Apsiramink lysti prie žmogaus nes gali būti tikrai užknisantis žmogus.Aš tau tik patariu.

Redaguota , nario - Erikas -

Nu tas pats kaip ir tavo nick'as Nickas. Palik tu jam ramybei ir viskas, nežiūrėk ką jis daro.

Gerai aš nickas mano slapyvardis toks, bet ar aš pasisavinau kažkieno kito žmogaus darba? nickas kiek mačiau nesa užsivadines koks lietuvoje papulerus žmogus o jis tikrajį žaidimo balsa pasisavino, rašė jog jis yra tikras žaidimo balsas o kaip išsiaiškino jog jis apsimetelis tai kad ne dingų iš forumo jis dar rašinėja ir gadina tikrojo žaidimo balso reputacija

76561198021428691.png

Gerai aš nickas mano slapyvardis toks, bet ar aš pasisavinau kažkieno kito žmogaus darba? nickas kiek mačiau nesa užsivadines koks lietuvoje papulerus žmogus o jis tikrajį žaidimo balsa pasisavino, rašė jog jis yra tikras žaidimo balsas o kaip išsiaiškino jog jis apsimetelis tai kad ne dingų iš forumo jis dar rašinėja ir gadina tikrojo žaidimo balso reputacija

Tikrai mačiau viena karta kitame forume toki pat "NICKAS" ,bet šuo metu negaliu pasakyti.Beto jis nieko negadina.Tu pirma pažiurėk ką kėlia,jis nors stengesi,o tu stengiesi nuversti žmogų ir padaryti gėda jam forume.Įsivaizduok save tokioje vietoje.Sakau pagalvok ir apsiramink.

Tikrai mačiau viena karta kitame forume toki pat "NICKAS" ,bet šuo metu negaliu pasakyti.Beto jis nieko negadina.Tu pirma pažiurėk ką kėlia,jis nors stengesi,o tu stengiesi nuversti žmogų ir padaryti gėda jam forume.Įsivaizduok save tokioje vietoje.Sakau pagalvok ir apsiramink.

http://www.supergames.lt/topic/144315-gta-v-videosinformation/ paskaityk jo komentarus ir pasakyk ar jis tikrai negadina žaidimo balso reputacijai ir įvaizdžiui nu darykit ka norit manes tai nepisa ka jus darot

76561198021428691.png

http://www.supergame...eosinformation/ paskaityk jo komentarus ir pasakyk ar jis tikrai negadina žaidimo balso reputacijai ir įvaizdžiui nu darykit ka norit manes tai nepisa ka jus darot

"nu darykit ka norit manes tai nepisa ka jus darot" Tai *Myliu SuperGames.lt* duok jam rąmybę,nelysk tu prie jo,esi kaip mūsė prie mėšlo.Kaip sakiau tu bandai padaryti visos SUPERGAMES.LT forumo akivaizdoje jam gėda.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4637 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...