Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4663 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi galėčiau papiešti dizainus už pinigus. Darba atlieku greitai. Darbai bus nebrangus, žiūrint koks išdėstymas :) Įdėsiu keletą darbų.. P.S sorry kad tokį prastą rašymą rašau, nes tik pirmą kartą užsakymus darysiu. Skype: dance_invincible

Esu tikrai patikimas. Taigi pirmas padarau darbą, jūs įvertinat ir tada jau susimokėsime.

Darbai:

nicelife_copy.png

gamerpro_copy.png

block_copy.png

Taigi kolkas tiek darbų atliktą. Plačiau į komentarus arba į skype: dance_invincible

• Teigiamai 5

76561198057847105.png

▌ I5-4460 ▌ MSI GTX 960 4GB ▌ 8GB RAM ▌ 1 TB ▌

Sveiki, taigi galėčiau papiešti dizainus už pinigus. Darba atlieku greitai. Darbai bus nebrangus, žiūrint koks išdėstymas :) Įdėsiu keletą darbų.. P.S sorry kad tokį prastą rašymą rašau, nes tik pirmą kartą užsakymus darysiu. Skype: dance_invincible

Esu tikrai patikimas. Taigi pirmas padarau darbą, jūs įvertinat ir tada jau susimokėsime.

Darbai:

nicelife_copy.png

gamerpro_copy.png

Pirmi du, labai jau į mano panašūs :D

VINEWOODsampdizainas.png

gcdizainasEH.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4663 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...