Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4636 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Ar noritę,kad kelčiau daugiau informacijos  

49 balsai

1. 1. Ar noritę,kad kelčiau informacijos.Ar dingti man iš šio forumo.

• Kelti
      28
    • Nekelti
      1
    • Eiti iš šio forumo.
      20

Recommended Posts

Melavai, o tai žema. :) Jei nesi tikras ŽB taip ir sakyk, aš tavęs kai klausiau pm, tu man be priekaištu pareiškei jog tu tikras :) Šiaip tai dalintis ŽB video galima ir be šio profilio. :)

Nu gerai,bet koks tavo reikalas?"ŽĘMA" aš apie tave galiu galvoti,kad esi kaškoks "Snarglys" aiškinantis man (Atsiprašant),bei aš apie tave galiu kaip noriu.

• Neigiamai 2

(redaguota)

Ožys, nafik reikėjo išvis juo apsimetinėt, koks tikslas iš to, REP? Dabar jau atsiprašinėt reikia, nu jau ne, nerk kuo tolyn iš čia.

Tu atmata/snargly varyk iš čia pats.Žmonęs sprendžia,o ne tu,tau dar pienas nuo lūpu nenubėgo dar čia aiškina vaflis.

Redaguota , nario Žaidimų Balsas
  • Neigiamai 2

(redaguota)

Skaitau tavo komentarusi ir gėda būt šitoj temoj, parašo apie tave kažkas tai ant tėvu pradedi varyt kad... Vaikas tu *Myliu SuperGames.lt* 13meti nyk greičiau iš čia, tai kiekvieno vaiko 11-13 bazaras, parašo parašykit nuomonė parašo KAŽKĄ BLOGO APIE TAVE tai pradedi varyt kad neaiškint tu man t.t.

Redaguota , nario Nickas.
  • Teigiamai 1

76561198021428691.png

Skaitau tavo komentarusi ir gėda būt šitoj temoj, parašo apie tave kažkas tai ant tėvu pradedi varyt kad... Vaikas tu *Myliu SuperGames.lt* 13meti nyk greičiau iš čia, tai kiekvieno vaiko 11-13 bazaras, parašo parašykit nuomonė parašo KAŽKĄ BLOGO APIE TAVE tai pradedi varyt kad neaiškint tu man t.t.

Kas tu man tėvas,nori banink mane, atmata

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4636 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...