Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4227 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi turiu Minecraft siokia tokia vpsnet.lt sms sistema (Ilgai ieskojau), nezinau ar ji yra patvari ir ar ji veikia, bet ta sistema buvo su pinigu pirkimu pvz: issiuncia zmogus sms ir gauna 5000$ minecraft'e. Taigi as vietoj tos komandos, kad zmogui pervest pinigus i minecraft as noriu kad serveris jam uzdesiu vip. As naudoju PermissionsEx. Kaip man padaryti, kad zaidejui butu uzdeta ta mano sukurta grupe (Siuo atveju Vip) tik vienam menesiui ir po menesio ji nusiimtu? Geriau, kad pagalba butu susijusi su PermissionsEx arba WorldGroup ar kaip ten jis vadinasi :D. (Stai ta komanda kur perveda zmogui pinigus, Gal pades jums:)

define( 'MQ_COMMAND', "money give ".$nick[1]." ".$suma"" );

Uz pagalba Didelis, didelis - [+R3P] (Jei pagalba tikrai pades duosiu net 3[+R3P]!) Atsiprasau uz nelietuviskas raides :). Dekui! :)

Kad aktyvuotųsi,

define( 'MQ_COMMAND', "TAVO KOMANDA IR TOLIAU VARDAS ".$nick[1]."" );

Vietoj $nick[1] bus nickas, o daugiau sunku pasakyti pagal šią ištrauką, reiktų stipriai perdaryt man atrodo visą sistemą (mano pateiktas pavizdys gali ir neveikit). Kad nusiimtų reiktų daryti arba cronjob arba serveryje kažką turėtum sugalvoti

• Teigiamai 1

Kad aktyvuotųsi,

define( 'MQ_COMMAND', "TAVO KOMANDA IR TOLIAU VARDAS ".$nick[1]."" );

Vietoj $nick[1] bus nickas, o daugiau sunku pasakyti pagal šią ištrauką, reiktų stipriai perdaryt man atrodo visą sistemą (mano pateiktas pavizdys gali ir neveikit). Kad nusiimtų reiktų daryti arba cronjob arba serveryje kažką turėtum sugalvoti

O turbut negaletum uz aciu ir dar kelis +R3P per skype padet biskuti su tuo laiku ane? Atsiusciau visa ta koda gal aiskiau butu :)? (Beje duodu +R3P :) )

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4227 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...