Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4636 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi supergames.lt nariai,žinau kad yra daug tokių vartotojų/narių ,kurie teikia web paslaugas ir gal net yra profesionalesni šioje srityje už mane.Tačiau vistiek siūlau savo web paslaugas.Dirbu su visomis versijomis.Kaina būtų nedidelė,sutartinė.Taigi ką aš atlieku:

IPB

1.Licenzijuotų IPB failų įkėlimas.

2.Pilnas sulietuvinimas.

3.Bugų taisymas.

4.Įvairių hookų ikėlimas.

5.Skino įkėlimas.

xHTML

1.Koduoju (simple) nupieštą dizainą.

2.Gebu perskaityti HTML kodą,ištaisyti klaidas.

3.Dizaino įkėlimas.

Tai va,jei kam nors reikia ,kreipkitės į skype: sixstasz

Kainų iš anksto nenustatinėju,su kiekvienu žmogumi galime sutarti jam priimtiną kainą.

Redaguota , nario Asu_Keen

[quote name=Gabas :)' timestamp='1382699921' post='1013902]

O kaip tu supranti licenzijuotų failų įkėlimą ?

O jei įkeli licenzijuotus tada sutvarkai bugus?

Jei įkelsi licenzijuotus negalvok,kad bus licenzija,nes jei bus tada tau nepasisekė :D Juk licenzija kainuoju apie 400lt ir tu čia parduodi už centus? Kažkaip netikiu.

O ar aš sakau,kad jeigu licenzijuoti failai ,tai jau yra licenzija?Ne,tiesiog licenzijuoti failai...O dėl tų 400Lt,tai jei turėčiau ,tai tikrai nedėčiau už kelis LT.

O ar aš sakau,kad jeigu licenzijuoti failai ,tai jau yra licenzija?Ne,tiesiog licenzijuoti failai...O dėl tų 400Lt,tai jei turėčiau ,tai tikrai nedėčiau už kelis LT.

Tai tada tu man paaiškink... Kam kelti licenzijuotus failus jeigu tau arba neleis suinstaliuoti arba per admincp tau neleis visko daryti?

O jei dar mentai užgaudys tada vapše,o taip žymiai lengviau pagaus...

[quote name=Gabas :)' timestamp='1382820354' post='1016295]

Tai tada tu man paaiškink... Kam kelti licenzijuotus failus jeigu tau arba neleis suinstaliuoti arba per admincp tau neleis visko daryti?

O jei dar mentai užgaudys tada vapše,o taip žymiai lengviau pagaus...

Licenzijuoti failai buna atrišti,su jais viską galima daryti,įkelti...Mentai tikrai negaudys dėl jų...Ir beto manau tik tada pradeda tikrinti,kaip forume virš 150 nuolatinių lankytojų,tikslaus skaičiaus nepamenu.

(redaguota)
Kiek kainą tokių? Nes tai max 5min darbas. Viską turi pas save, tiesiog reikia įkelti.

3-5 Lt,ištikrųjų ilgai netrukčiau,gal šiek tiek su sulietuvinimu ilgiau,manau visus pagrindinius hookus taipogi turi kompe.

papildau: Nemačiau kad be hooku tai manau kaina tikrai nesiektų daugiau nei 4lt...

Redaguota , nario Asu_Keen

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4636 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...