Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4670 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Marozai  

18 balsai

1. 1. Marozai

Recommended Posts

Nors ir mėgstu retkarčiais treningus užsidėti, tačiau nesiskaitau marozu ir aš esu prieš juos kaip Pertas Gražulis prieš gėjus :)

vaikštau pats su treningais tikrai I visokius džinsus nekeiščiau treningu.. treningai vaikštai patogu neaptempa.. džinsai nebent per šventes ir pan. o prie ko čia pries gėjus jei su treningais tai gėjus? eik tu atsigauk... kiek žiuriu jei tau treningas kad tarkim ir kokio adido firmos tai jau viskas marozas ir tipo reik isipizdawot mačiau į fb irgi ten idėja buwo kad vien tik trenings adido ir tipo kažka bandė sustumt.. man tai pwž gaila yra to administratoriaus tegu pats pasirodo...

vaikštau pats su treningais tikrai I visokius džinsus nekeiščiau treningu.. treningai vaikštai patogu neaptempa.. džinsai nebent per šventes ir pan. o prie ko čia pries gėjus jei su treningais tai gėjus? eik tu atsigauk... kiek žiuriu jei tau treningas kad tarkim ir kokio adido firmos tai jau viskas marozas ir tipo reik isipizdawot mačiau į fb irgi ten idėja buwo kad vien tik trenings adido ir tipo kažka bandė sustumt.. man tai pwž gaila yra to administratoriaus tegu pats pasirodo...

Nereikia čia įsižeist, iš tiesų čia treningai ir džinsai ne prie ko, kas nori tas tą ir nešioja.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4670 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...