Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4642 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sprendžiam ? Ką tu čia sprendi ? xd Pagal mano rašta ir kuo blogas mano raštas ? Geri atmazai, daugiau nieko nesugalvojai ?

Sprendžiam ? Ką tu čia sprendi ? xd Pagal mano rašta ir kuo blogas mano raštas ? Geri atmazai, daugiau nieko nesugalvojai ?

klausimas ką pats moku? Sukurti serverį, sutvarkyti pluginus,

sukurti svetainę, pieši su photoshopu.

Rask klaidą kur padarei, ir galesi sau pasiploti. Sprendžiu kokio lygio bus tavo serveris o jis bus 0 vertas.

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

Šimtai sumušimu ir įbrėžimu, patempimų ir išnirimų, tūkstančiai valandų mokymosi, milijonas lašų prakaito ir tai tik tam kad tapti geresniu

Oho, vieną klaidą padariau, tu pats gerbiamasai pasižiūrėk kur klaidą dabar padarei.. :)

aš kiek noriu tiek darau,nes nerašau aprašymo ir net nesistengiu ju nedaryti. Rašyčiau aprašymą rašyčiau atidžiau.
  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 2

Šimtai sumušimu ir įbrėžimu, patempimų ir išnirimų, tūkstančiai valandų mokymosi, milijonas lašų prakaito ir tai tik tam kad tapti geresniu

Koks čia aprašymas ? Keli sakiniai tiktai apie stilių :)

nu ok karočia čia atsibodo jau rašyt, patarčiau padaryt didesni aprašymą ar kažka pnš. pritrauksi daugiau žaidėjų.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4642 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...