Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4622 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

LosAngeles.lt irgi šūdprojektis , kai Karolis net nesugeba prie mano darbų , net kreditų parašyt ;) Be to sėkmės jam. O kas liečia "šūdprojektį" nežinai jo komandos.

Labai puikiai žinau.

Norbis - eilinis 'kietą' primetantis vaikas, kuris moka tik šūdą daryt ir vaidint prieš kitus.

Noed - 'weberis', kuris apsoliučiai nesupranta PHP/HTML kalbų.

DexinoZ - eilinis riperis, apsoliučiai nieko nesugebantis apart ripinimo ir kitų darbų vogimo.

Kas dar? - Nežinau, manau užtenka šitų pavyzdžių, tai įrodo kad 3/4 komandos yra visiškai nieko nesuprantantys apie projektų kūrimą žmonės.

Labai puikiai žinau.

Norbis - eilinis 'kietą' primetantis vaikas, kuris moka tik šūdą daryt ir vaidint prieš kitus.

DexinoZ - eilinis riperis, apsoliučiai nieko nesugebantis apart ripinimo ir kitų darbų vogimo.

Kas dar? - Nežinau, manau užtenka šitų pavyzdžių, tai įrodo kad 3/4 komandos yra visiškai nieko nesuprantantys apie projektų kūrimą žmonės.

Dar mane apibūdink.

Dar mane apibūdink.

Apibūdint nedaug tegaliu, nesu labai artimai su tavim bendravęs, išvis praktiškai nesu, bet iš tavo požiūrio galiu maždaug pasakyti koks tu žmogus:

Esi tikrai kritiškai į save žiūrintis, stengiesi įtikti kitiems, nors nevisada išeina, pats žinai gal gali 100x daugiau ir geriau, bet esi tinginys ir dažniausiai tingi daryti rimtus, daug laiko reikalaujančius darbus, vadovaujiesi logika 'kuo trumpiau-tuo geriau' nors tai nevisada yra teisinga.

Apibūdint nedaug tegaliu, nesu labai artimai su tavim bendravęs, išvis praktiškai nesu, bet iš tavo požiūrio galiu maždaug pasakyti koks tu žmogus:

Esi tikrai kritiškai į save žiūrintis, stengiesi įtikti kitiems, nors nevisada išeina, pats žinai gal gali 100x daugiau ir geriau, bet esi tinginys ir dažniausiai tingi daryti rimtus, daug laiko reikalaujančius darbus, vadovaujiesi logika 'kuo trumpiau-tuo geriau' nors tai nevisada yra teisinga.

Pz.. Kai pirštu į akį. :lol: Mane Karolis išmetė iš LosAngeles.lt tai ką tu man siūlai ?

Labai puikiai žinau.

Kodel sakai apie mane jeigu isvis nieko nezinau ;D kas tas Noed as jo nezinau ;DDDD jo projekte nera. DexinoZ nezinau ar ripina 2 diena raso moda dar nemaciau sake ryt parodys tada paziuresiu jeigu bus ripintas skris is komandos :)

Programuoju uz maista, daug maisto.. 

Pz.. Kai pirštu į akį. :lol: Mane Karolis išmetė iš LosAngeles.lt tai ką tu man siūlai ?

Siūlau parašyt tam Karoliui, nors nežinau kaip ten jum buvo, ar susipykot ar ne, tiesiog manau kad galėjo problema būt dėl tavo tinginiavimo, bet čia tau spręst ar nors kartą gyvenime pripažinsi kad esi pats kaltas ir bandysi kažką rimtai sukurti ar toliau vaikščiosi kaip šmėkla po vienadienius projektus.

Siūlau parašyt tam Karoliui, nors nežinau kaip ten jum buvo, ar susipykot ar ne, tiesiog manau kad galėjo problema būt dėl tavo tinginiavimo, bet čia tau spręst ar nors kartą gyvenime pripažinsi kad esi pats kaltas ir bandysi kažką rimtai sukurti ar toliau vaikščiosi kaip šmėkla po vienadienius projektus.

Taigi jis pats išmoko map'int , jam manęs nebereikia. :oho: Jam neįtiko mano PD , padarė geresnį , panašų į džiungles. :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4622 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...