Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4245 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi taigi nusprendėme parduodi www.vRLG.us.lt projektą. Atsibodo Sa:Mp tad viską nusprendėme mesti ir savo projektą perleisti kitam asmeniui kuris domisi samp.

Į komplektą įeina:

1. GM+ visi atnaujinimai.

2. Svetainė: www.vRLG.us.lt

3. Serverio Hostingas: www.gta-host.lt | Hostas galioja iki Spalio 9d. | Hostingo acc yra 3krd. |

4. Banneris (reklaminis skydelis)

5. FTP prisijungimas: prisijungimas prie serverio bei svetainės failų

6. Facebook fanų puslapis

KAINA 30LT

Daugiau info skype: eimax2

Redaguota , nario Supra_Dead
  • Teigiamai 1

Už video nesugeba atsiskaityti kažkas iš komandos, o pagrindiniam visiškai nusišikt, kas vyksta.. Negarantuoju, bet gali būti, kad jam bus nusišikt, kai gaus pinigus ir pasiliks projektą.

Dėl to video ne su manim šnekėti, šeip kažkoks durnelis užsisakė, o aš nepričiom. Kam man pasilikti tą projektą jei man jis net nereikalingas? Pradėjau Radijos projektą ir tikrai nežadu grįšti prie samp.
  • Teigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4245 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...