Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4661 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki. Taip aš kalbėsiu apie šito tinklapio savininką. Vardas forume " Need4cash " . Jis yra apgavikas. Ną jis ne mane apgavo , bet tiesog šitame forume pamačiau nusiskundima.. Kad ji ten apgavo.. Ir buvo sake 4 temos kurtos , ji užblokavo ant šito forumo ir ištryne tema. Tada jis vėl sukurė tema vėl ištrynė ir užblokavo.. Ir taip visus 4 kartus darė... Ną aš spėjau išsisaugoti nuotrauka, ir po ~3min ištryne tema. Ną gal jis visus žmonės taip apgaudinėja , nes kiek skaičiau jis rašė , kad iš jo po 170 LT perka reklamas ir tipo neapgaudinėja .. Ną nežinau manau aš šį forumą leavinsiu del savininko.. Ir pereisiu prie kokio kito forumo.. Dar galvosiu.

O dabar štai įrodymai.. Aš tiksliai nežinau ar jis sumokėjo.. Bet man rodos kažkiek jam sumokėjo.. Beto dalinkitės ir kurkite temą tokia pačia , kad visi pamatytu , nes manau greit mane užblokos ant šito forumo ir ištrins tema..

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

Jis nėra savininkas, jis paprastas administratorius, jau nuo senai jis buvo moderatorius, o va prieš gal pusę ar visus metus jį padarė adminu, bet jis tikrai nėra savininkas, savininkas - Aurimas ( Dominus )

Dar viena tiesa , kad jis man pridėjo rep ir pranešimu , del to , kad jam nupiešiau dizaina..

Ną manau įmesiu tą dizaina psd. ir jis jau yra kažkiek sukoduotas.. Sakiau , kad neplatinsiu , bet jai taip pasielge tai..

Dizainas bus toks : Kas norės šito dizaino rašykit i AŽ.

8359519b6c8fafbe6d6192548b9d5883379.png

[00:19:32] N0Cas: Kam trini temą? Jei teisybę sako.

[00:22:02] Valdas: pamatysi kai surinskiu visa ifno kas bus

[00:22:25] N0Cas: Kieno info?

[00:23:59] N0Cas: Nu žmogau blogai darai..

[00:24:09] N0Cas: Naudojiesi savo privilegijom..

Ir man atrodo block'ą metė.

ner ka jam rinkt ;Dd nebent daryt fakinius screnshotus.. ir tai nemanau ar kažka įrodytu... nes jau taip čia pasigavo.. dominus galėtu iškart nuimt jam ta admin.. kiek jam ten? 17,16 bet elgiasi kaip 12..

• Teigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4661 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...